La doar 11 ani, vinde limonadă ca să-și plătească singur tratamentul!

3 august 2022 12:17   Internațional

Emoționant! Teddy, un băiețel de numai 11 ani din statul american Georgia, are o poveste de viață cutremurătoare. Orfan de mamă, copilul a suferit recent o nouă lovitură. El a fost implicat într-un accident rutier, care l-a lăsat cu sechele pe viață. Disperat că nu își poate plăti tratamentul la spital, băiețelul s-a apucat să vândă limonadă, pentru a-și putea achita singur cheltuielile de spitalizare.

Foto: GoFundMe

Citește și: Miracol! Un băiețel de 8 ani a supraviețuit o săptămână în canalizare

Teddy fost lovit de mașină în timp ce se plimba cu bicicleta în cartierul unde locuiește în orașul său natal, Locust Grove. În urma acestui accident, a suferit răni grave. Cum familia sa nu își poate permite să achite tratamentul de recuperate pentru el, puștiul s-a apucat să vândă limonadă, în speranța că va reuși să strângă singur suma de care este nevoie.

Vezi și: Imagini terifiante! Un copil a fost salvat miraculos de lângă un rechin

În urmă cu un an a mai avut un șoc: și-a pierdut mama

Și acesta nu este singurul necaz al băiatului. Acum aproape un an, în octombrie, Teddy și-a pierdut și mama, ceea ce a făcut ca facturile medicale actuale să fie imposibil de plătit pentru familia sa și așa greu încercată... Theodore Counihan, tatăl băiatului, a declarat pentru postul tv Fox 5 Atlanta, că accidentul a fost unul puternic. „Bicicleta era blocată sub partea din față a mașinii. Impactul a fost foarte puternic. Sunt fericit că a supraviețuit. Asta e tot ce contează!”, a spus el.

Iată și: Emoționant! Tiara are 11 ani și a vândut cercei făcuți de ea în Vama Veche, ca să-și vindece câinele paralizat

Foto: captură video

Teddy a suferit o fractură de craniu și a avut tibia și o fibulă rupte. Tatăl său a creat și o pagină de donații online, în efortul de a strânge fonduri pentru facturile medicale ale copilului. Bărbatul a mărturisit că, în urma accidentului, copilul a stat mai mult în spital, dar a simțit că trebuie să găsească o modalitate de a ajuta cu datoriile. „Trebuia să inventăm o idee pentru a strânge bani pentru facturile spitalelor”, a spus băiețelul.

A strâns 6.000 de dolari din donații

Te-ar putea interesa și: Fapte bune. Donează calculatorul vechi pentru copiii sărmani! E-Colecția, campania care le strânge și le recondiționează

Dacă ți-e sete și ești în preajma Locust Grove, într-una dintre aceste zile fierbinți din Georgia, Teddy speră să te gândești să cumperi un pahar de limonadă făcută de el”, a mai spus tatăl băiatului. Cazul său i-a impresionat pe vecini, care s-au mobilizat imediat să-l ajute. Până și poliția locală a trecut să bea un pahar din limonada lui... Comunitatea din Locust Grove este de părere că Teddy a reușit să facă ceva dulce, dintr-o situație extrem de amară.

Cei care nu pot să-i cumpere limonada, pot contribui cu donații pe pagina sa de GoFundMe. Familia a anunțat că orice contribuție ajută. Până acum, puștiul a strâns în jur de 6.000 de dolari, din necesarul de 20.000 dolari.

Mai multe