Emoționant! Tiara are 11 ani și a vândut cercei făcuți de ea în Vama Veche, ca să-și vindece câinele paralizat

image
Tiara a vândut accesorii făcute cu mâna ei ca să strângă bani pentru operația cățelului ei

Povești emoționante în Vama Veche ale unor copii de toată isprava! Tiara, o fetiță de 11 ani, a făcut diferite accesorii și le-a scos la vânzare în stațiune. Avea nevoie de bani pentru operația câinelui ei, care era paralizat. David strânge scoici și le pictează. Își dorește să-și cumpere o bicicletă.

Pe faleza din Vama Veche, spre bulgari, mult după ce se termină barurile, seară de seară, o găsești pe Tiara. La cei 11 ani ai săi, fetița confecționează cercei, pandantive, brățări brelocuri și le vinde pe o măsuță.

Totul a încept din dorința de a strânge bani pentru câinele ei, Honey, care s-a născut paralizat. Nu-și putea mișca picioarele din spate, fusese abandonat lângă un coș de gunoi din stațiune, iar Tiara l-a salvat.

image
Cine dorea un pandantiv sau o pereche de cercei dona cât voia pentru cățel

Și s-a luptat să-l facă bine. Fata nu avea trecute prețuri, ci doar un bilețel pe care scria: ”donați pentru operația cățelului”, însoțit de o poză cu bietul patruped.

image
Oamenii de bine au făcut coadă la masa Tiarei

Operația costa 10.000 de lei, strânsese deja de la oamenii de bine 6.000 de lei, dar, după ce, Oana Zamfir, jurnalista de la Digi 24, a postat povestea emoționantă a Tiarei pe pagina ei de Facebook cumpărătorii au făcut coadă la ea.

Jurnalista Oana Zamfir: ”De la ea am cumpărat amintiri și am furat niște optimism”

”Tiara este cea mai solară persoană pe care am cunoscut-o lunile astea. De la ea am cumpărat amintiri și am furat niște optimism. S-a făcut coadă la ea la tarabă în seara asta și mi-a mărturisit că un domn i-a donat personal 2.400 de lei pentru Honey. M-a rugat să vă mulțumesc tuturor pentru gândurile bune și pentru susținere, dar banii sunt aproape strânși și spune că nu ar avea ce să facă cu suma uriașă care s-ar strânge în urma mobilizării voastre. Cred că am prins toți lecția pe care ne-o dă azi fetița de 11 ani care se luptă pentru cățelul ei: ia cât îți trebuie și oferă tot, toată iubirea”, a scris Oana Zamfir, zilele trecute.

David vinde scoici vopsite ca să-și cumpere bicicletă

Și nu este singurul copil care muncește pentru a face de rost de banii de care are nevoie. David strânge scoici de pe plajă, le vopsește și se le scoate la vânzare pe o măsuță din lemn.

image
David vinde scoci pentru a strânge bani de bicicletă

Stă pe o cutie din carton și își așteaptă clienții, tot pe faleză. Pe un carton a scris cu litere de-o șchioapă: ”strâng bani pentru bicicletă”.

De pe grupul Vama Veche aflăm că băiatul nu iese singur la vânzare, ci alături de părinți, care fac codițe. ”Părinții lui David sunt cei mai responsabili oameni din câți cunosc. Erau și ei cu el. Ei fac codițe. Banii sunt ai puștilor pentru diverse scopuri pe care și le propun. Nu este greșit să îți ajuți copilul să ia un drum și să își îndeplinească un obiectiv dacă își propune ceva. Sunt astfel învățați, educați să își dezvolte spiritul antreprenorial. Asta fac și eu cu al meu. Îl ajut să își gestioneze finantele, și îl ghidez. Acesta este rolul unui părinte!”, a comentat la postarea cu puștiul Melinda Halaștoan.

florin zalomir
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
FotoJet jpg
sotie Arsinel jpg
foto 1 bec economic jpg
Ligia Deca, noul ministru al educației Sursă foto: UN Photo
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
carabineri jpg
Mahdavikia jpg
image
image
image
image
image png
depresie anxietate ah np gso5m1nr c4 unsplash jpeg
colaj mormant elisabeta a II-a
florin zalomir
calendar ortodox 2021 04 octombrie sfantul mucenic ierotei episcopul atenei png
gaze Sursă foto: Profimedia