VIDEO Meghan Markle, momentul despre care vuiește presa internațională! Cum a reacționat față de o femeie din mulțime

12 septembrie 2022 12:32   Internațional
Ultima actualizare:

Meghan Markle și-a făcut apariția la palatul Windsor, alăturându-se soțului ei și familiei regale, într-o mulțime extrem de numeroasă, care venise pentru a oferi un ultim omagiu Reginei Elisabeta a II-a. Ducesa de Sussex a surprins pe toată lumea, când a îmbrățișat o tânără și a avut o discuție cu ea. Cineva a filmat întreaga scenă și a postat clipul pe TikTok. 

Meghan Markle a avut parte de critici, dar și de aprecieri, în momentul în care a venit la palatul Windsor, pentru a fi lângă soțul ei și restul familiei regale, în perioada de doliu, după moartea reginei Elisabeta a II-a.

Citește și: Meghan Markle, baie de mulțime, cu pantofi de 300 de lire sterline și cercei de 1.500

Charles i-ar fi interzis lui Harry să o aducă pe Meghan Markle la Balmoral în ziua când Maiestatea Sa și-a dat ultima suflare, însă duminică, ducesa de Sussex a avut apariție fabuloasă, la Palatul Windsor, accesorizîndu-și rochia neagră, de doliu, cu o pereche de cercei cu diamante. 

Nu rata nici: TMZ: Casa Regală nu a dorit ca Meghan Markle să fie la căpătâiul Reginei Elisabeta a II-a

Chiar dacă mulți o critică pe Markle, soția prințului Harry are numeroși fani, care o apreciază tocmai pentru faptul că nu face parte dintr-o familie nobilă și văd în ea o Cenușăreasă modernă. 

Acesta a fost și cazul unei tinere din mulțime, care a venit cu un buchet imens de flori, pe care dorea să i-l ofere ducesei de Sussex. Meghan Markle nu numai că a acceptat buchetul, dar a schimbat câteva vorbe cu tânăra, iar la sfârșit a îmbrățișat-o.

Ce a vorbit Meghan Markle cu femeia din mulțimea adunată în fața palatului

Mulți dintre cei prezenți în fața palatului Windsor au asistat la această scenă și s-au întrebat oare ce i-ar fi putut spune ducesa de Sussex femeii. Ei bine, cineva care se afla în apropiere a filmat întregul moment și a împărtășit clipul pe platforma TikTok. 

Meghan: Cum te numești

Tănără: Amelca.

Meghan: Ce nume frumos. Îți mulțumim că te afli aici, înseamnă atât de mult pentru întreaga familie. Apreciez mult. De cât timp aștepți aici? 

Tânără: De două ore. 

Meghan: Oh Dumnezeule, sper că te vei putea întoarce în curând acasă. 

Tănără: Pot să te îmbrățișez.

Meghan: Desigur. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Mai multe