#Casa Regală a Marii Britanii

Meghan Markle, umilită de experții familiei regale. De ce a fost pusă la zid: „Are cea mai proastă judecată posibilă”

26 octombrie 2024 13:26   Internațional
Ultima actualizare:

Meghan Markle a fost aspru criticată de experții regali. Soția Prințului Harry ar avea „cele mai idioate idei” și și-ar fi început cu stângul toate relațiile publice în Marea Britanie.

„Problema cu Meghan este că are cea mai proastă judecată posibilă”

Ducesa de Sussex a fost umilită, după ce experții familiei regale au afirmat că zvonurile conform cărora aceasta ar avea „cea mai proastă gândire” sunt, de fapt, adevărate. De asemenea, acuzațiile Tinei Brown au fost confirmate de un alt expert.

Tina Brown, biograful Prințesei Diana și totodată fostul redactor al Vanity Fair, a pus-o la zid pe Meghan Markle, după ce a etichetat-o ca fiind „regala cu cele mai proaste strategii” și cu „cele mai idioate idei”

„Problema cu Meghan este că are cea mai proastă judecată posibilă. Face greșeli după greșeli, din păcate, nu are o idee bună, admirabilă”, a spus Tina Brown în podcastul The Ankler.

„Harry este manipulat de Meghan”

Mai mult, aceasta l-a acuzat pe Prințul Harry că are un comportament de miel „dus la sacrificare” și că Meghan Markle l-ar manipula. Richard Fitzwilliams a mărturisit că este complet de acord cu mărturisirile doamnei Brown, iar la rândul său i-a criticat aspru pe cei doi membrii ai familiei regale.

„Tina Brown este o jurnalistă foarte respectată și un biograf regal. Am consultat de mai multe ori studiul ei strălucit despre Diana în ultima săptămână. Ea a evidențiat judecata teribilă a lui Meghan pe prestigiosul podcast Ankler. Brown are dreptate că Harry este manipulat de Meghan. De asemenea, are dreptate când cataloghează abandonul regal drept ”un dezastru generalizat”, a spus Richard pentru MailOnline.

De asemenea, Richard Fitzwilliams a oferit și un exemplu prin care Meghan Markle ar fi dat dovadă de prostie. Acesta a amintit că Ducesa de Sussex a declarat pentru revista The Cut că oamenii din Africa de Sud au sărbătorit pe străzi, căsătoria dintre ea și Prințul Harry, care a avut loc în 2018.

Mai multe