Harry și Meghan, marginalizați în continuare de către Familia Regală. Nu vor participa nici la cina de Crăciun

#Casa Regală a Marii Britanii

Prințul Harry și Meghan Markle continuă să fie marginalizați de Familia Regală a Marii Britanii, fiind excluși de la cele mai importante evenimente publice și private. Recent, s-a aflat că cei doi nu vor participa nici la sărbătorile de Crăciun organizate de Regele Charles și Regina Camilla, eveniment de tradiție care va avea loc la Sandringham House.

Harry și Meghan Markle. Foto: Profimedia.
Harry și Meghan Markle. Foto: Profimedia.

Excluși de la cina de Crăciun

Consilierii Palatului Buckingham au expediat deja invitațiile pentru fastuoasa cină de Crăciun, care va avea loc în sala de bal a reședinței din Norfolk. Potrivit presei britanice, Regele Charles și Regina Camilla au stabilit personal lista celor care vor fi prezenți la acest eveniment, însă Prințul Harry și Meghan Markle nu au fost incluși.

Se preconizează că numărul invitaților va fi mai mare decât în anii anteriori, evenimentul fiind un moment important în calendarul regal. „Va fi un număr mare de oameni prezenți la cina din acest an”, a dezvăluit o sursă din interiorul Palatului. Anul trecut, sala de bal a fost testată pentru prima dată pentru un astfel de eveniment, fiind considerată un mare succes, motiv pentru care se va repeta aceeași formulă și în acest an.

Un Crăciun fără Harry și Meghan

Deși nu au fost invitați la Sandringham, se știe că Prințul Harry și Meghan Markle au primit o altă invitație de la familia Spencer, familia Prințesei Diana, pentru a petrece sărbătorile la Althorp. Cu toate acestea, cuplul a refuzat, invocând preocupări legate de siguranța copiilor lor.

Harry și Meghan nu vor petrece Crăciunul cu familia Spencer sau cu Familia Regală anul acesta. Nu este o opțiune pentru copii în acest moment, din cauza a ceea ce se întâmplă cu securitatea lor”, a adăugat aceeași sursă.

Tensiunile din familia regală continuă

Excluderea constantă a cuplului de la evenimentele regale arată tensiunile continue dintre Prințul Harry și restul Familiei Regale, în special cu tatăl său, Regele Charles, și fratele său, Prințul William. Deși cei doi au renunțat la îndatoririle lor regale în urmă cu câțiva ani și s-au mutat în Statele Unite, relațiile lor cu Familia Regală rămân încordate, iar distanțarea de evenimentele publice subliniază prăpastia care s-a creat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Mette Marit, Prințesa Ingrid și Prințul Haakon, GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
bb jpg
ciolacu liturghie  jpg
Pelerinaj Sf  Parascheva Iași   Foto Dan Coțcaru ( courtesy image ) (1) jpeg
foto click (5) jpeg
platou all inclusive jpg
BeFunky collage (38) jpg
Benny Steinmetz  jpeg
usturoi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net