Metoda prin care un cuplu a câștigat de două ori la Loto într-o singură lună. Nu le-a venit să creadă când au aflat

28 august 2024 11:01   Internațional
Ultima actualizare:

Poate că fiecare dintre noi ne-am întrebat dacă există modalități de a ne crește șansele de a câștiga marele premiu la Loto. Ei bine, o familie din Marea Britanie a reușit să folosească un „truc” ingenios și perfect legal, pentru de două ori la loterie, în nici măcar o lună!

O familie din Lancashire, în nordul Angliei, a reușit să folosească un „truc” simplu și complet legal, care i-a ajutat să câștige la loterie nu doar odată, dar de două ori, în aceeași lună! Cu numai trei luni în urmă, după ce s-au mutat într-o casă nouă, Neil și Hayley au decis să își încerce norocul la Loteria Codurilor Poștale, unde au reușit să câștige suma de 30.000 de lire sterline!

Neil, un electrician de profesie, a vorbit despre experiența pe care a avut-o. „Tocmai cumpărasem casa cu trei luni în urmă. Am câștigat un premiu de zece lire în prima lună, iar acum unul de 30.000 de lire”, a spus acesta, potrivit Daily Star.

Cum au reușit să câștige de două ori la loterie

După numai trei săptămâni, cei doi au avut norocul ca codul lor poștal să fie din nou câștigător, însă, de această dată, premiul pe care l-au câștigat a fost ceva mai mic. Iar motivul pentru care cei doi cred că au reușit să câștige de două ori ține de locație!

Mai precis, Neil și Hayley spun că faptul că au jucat la loterie atât înainte, cât și după ce s-au mutat, este posibil să le fi sporit șansele de a câștiga. Cu toate acestea, chiar dacă faptul că au jucat la loterie atât înainte, cât și după ce s-au mutat, această metodă este una destul de specifică și costisitoare.

Trucul nu este ușor de pus în practică

Din păcate, nu este ceva care poate fi pus în aplicare de către cei mai mulți dintre noi, ci o coincidență fericită de care a avut parte tânărul cuplu. Cu toate acestea, de-a lungul timpului, mai mulți matematicieni au încercat să își dea seama dacă există un mod de a prezice numerele câștigătoare.

De exemplu, se pare că pentru Loteria Română, cele mai frecvente numere câștigătoare sunt 5, 36, 6, 4, 27 și 12. O altă combinație utilă mai poate fi 13, 23, 25, 45, 33, 32 și 48.

Mai multe