Motivul incredibil pentru care un român nu mai poate merge în centrul unui oraș din Italia! Ce riscă dacă încalcă interdicția

26 septembrie 2024 10:55   Internațional

Cesenatico este un mic oraș din nord-estul Italiei, în apropiere de granița cu San Marino. Această comunitate liniștită, unde locuiesc doar puțin peste 25.000 de oameni, nu are parte de prea multe probleme, însă o situație bizară a tulburat liniștea orașului. Iar în miezul situației se află un român, care acum nu mai poate în centrul localității.

Unui borbat în vârstă de numai 40 de ani, de origine română, i-a fost interzis să mai pătrundă în mijlocul orașului Cesenatico, o mică comunitate din nord-estul Italiei. Iar motivul pentru care s-a ajuns la această situație neobișnuită a fost unul absolut incredibil!

Potrivit informațiilor de la adevarul.ro, se pare că românul a fost prins de polițiștii italieni exact în timp ce urina în centrul orașului, în piața centrală. Acest loc este unul de promenadă, iar o mulțime de familii și de turiști vin aici pentru a se plimba.

A fost prins de polițiști în timp ce urina în public

După ce autoritățile l-au surprins pe român făcând acest gest exact în una dintre cele mai aglomerate zone din oraș, el a fost îndepărtat și a primit o interdicție de 48 de ore de a mai veni în zonă, pentru „încălcare a regulamentului poliției urbane”.

Cu toate acestea, în ciuda interdicției primite de la autorități, bărbatul s-a întors în zonă chiar în dimineața următoare! El a fost din nou prins de către polițiști, care au început o anchetă mai amănunțită.

Bărbatul era deja cunoscut Poliției

În timpul verificărilor, Divizia de Poliție Anticriminală, din cadrul Direcției Generale de Poliție, a descoperit faptul că bărbatul era deja mai avusese și alte probleme cu legea. El fusese verificat de mai multe ori pentru atitudine de hărțuire, chiar în centrul orașului.

Astfel, polițiștii italieni au decis să îi dea bărbatului o interdicție de a se mai afla în această pentru un an întreg. Iar în cazul în care el va încălca cererea autorităților, el poate ajunge în spatele gratiilor, chiar și vreme de un an de zile.

Mai multe