Cum se comportă turiștii români în afara țării, în vacanțe: „Polonezii își aduc mâncare de acasă, iar ungurii nu vor nici măcar micul dejun...”

Cum deja începem să ne apropiem de luna octombrie, putem spune că sezonul estival s-a încheiat de îndeajuns de mult timp pentru ca unele concluzii să fie trase din el. Iar specialiștii în turism au vorbit și despre modul în care turiștii din țara noastră se comportă dincolo de hotare, atunci când merg în vacanță.

Românii preferă vacanțe scumpe în Bulgaria
Românii preferă vacanțe scumpe în Bulgaria

Sezonul estival s-a încheiat, iar în cadul unei conferințe de presă ce a fost organizată la Nisipurile de Aur, în Bulgaria, experții în turism au vorbit și despre comportamentul pe care turiștii români îl au, atunci când merg în vacanță în țara noastră vecină.

Mai mult decât atât, obiceiurile acestora în materie de vacanțe au fost comparate cu cele ale turiștilor veniți din alte țări. Iar, poate spre surprinderea multora dintre noi, românii sunt cei care preferă vacanțele cele mai scumpe în Bulgaria.

Românii preferă vacanțele scumpe în Bulgaria

„Avem feedback de la partenerii din Bulgaria, care au, de exemplu, turişti de pe mai multe pieţe, pieţele nordice, Polonia, Ungaria, mai veneau francezi, nemţi. Turiştii din România sunt cei care îşi achiziţionează cele mai scumpe vacanţe. Polonezii vin şi mănâncă din sacoşe, ungurii nu vor nici măcar mic dejun, francezii vor doar mic dejun, să fie totul cât mai ieftin.

Turiştii din România vor să vină la patru stele, la cinci stele, la all inclusive, la ultra all inclusive. Acesta este specificul nostru, al românilor, vrem să ne simţim bine şi plătim pentru asta. Ceilalţi sunt foarte reţinuţi la a cheltui”, a explicat CEO-ul agenţiei de turism IRI Travel, Lucian Bădîrcea, potrivit zf.ro.

Alți turiști străini preferă să economisească cât mai mult

Astfel, experții în turism au putut concluziona că turiștii din țara noastră sunt cei care preferă vacanțele cele mai scumpe, atunci când merg în vacanță în Bulgaria. Ei optează pentru hotele de patru, sau chiar și cinci stele, cât și opțiuni precum all inclusive, sau ultra all inclusive.

În comparație cu aceștia, turiștii din țări precum Ungaria, Polonia, sau chiar și Franța, încearcă să cheltuiaască cât mai puțini bani, atunci când merg în vacanță în Bulgaria.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printul Harry Printesa Diana jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
klaus iohannis epa jpg
bbf2b16e da5b 49ac 926d 540b4e2693ad jpeg
lidl jpg
nauru istock jpg
soare furtuna solara foto shutterstock
padure pixabay jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
camila timujin pantofi profimedia (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net