Nu s-a uitat la bani! Jennifer Lopez, rochii de mireasă de 3 milioane de dolari

24 august 2022 10:09   Internațional
Ultima actualizare:

Jennifer Lopez (53 de ani) a publicat în sfârșit fotografii oficiale de la nunta ei cu Ben Affleck (50 de ani), care a avut loc weekendul trecut la conacul de lux al actorului, situat în statul american Georgia.

Citește și: De ce nu a participat Jennifer Garner la nunta fostului soț, Ben Affleck, cu J. Lo

Imaginile au fost realizate de către fotograful John Russo, iar diva le-a publicat pe site-ul său oficial, onthejlo.com. J.Lo, care are o avere de 400 de milioane de dolari, le-a arătat fanilor cele trei rochii de mireasă pe care le-a purtat la petrecerea extravagantă, ce a avut ca tematică „Vechiul Hollywood”.

Vezi și: Jennifer Lopez, ţinute de 170.000 de dolari în luna de miere, în Paris

De trei ori mireasă în aceeași zi

Sursă foto: onthejlo.com

Te-ar putea interesa și:

Cântăreața a ales pentru acest eveniment important din viața ei trei ținute fabuloase, toate create de către designerul ei american preferat, Ralph Lauren. Rochiile de mireasă ar fi costat-o cel puțin 1 milion de dolari fiecare, potrivit tabloidului britanic The Daily Mail. Rochia principală a lui Lopez a avut o trenă lungă cu volănașe, mâneci în formă de clopot, un decupaj sexy la spate și un voal de șase metri. A doua ținută a fost fără mâneci, a avut un decolteu adânc și a fost ornamentată cu cristale Swarovski în zona pieptului.

A treia rochie de mireasă, poate și cea ma spectaculoasă dintre ele, a fost împodobită cu șiruri de perle cusute și cu detalii din cristale Swarovski. Designul a fost tot fără mâneci și avut un finisaj de sirenă. Jennifer Lopez s-a pozat în această rochie ​​în timp ce stătea pe un leagăn. În picioare a purtat o pereche de sandale cu toc, cu bretele din perle deasupra. Această ținută a fost realizată manual și ar fi costat tot în jur de 1-2 milioane de dolari.

Mai multe