Jennifer Lopez, voal de mireasă de 6 metri!

Jennifer Lopez (53 de ani) s-a căsătorit în weekend cu alesul inimii ei, Ben Affleck (50 de ani), la conacul de 9 milioane de dolari al actorului, localizat în statul american Georgia.

Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg

Diva, care are o avere de 400 de milioane de dolari, a avut o rochie de mireasă personalizată, creată de designerul ei preferat, Ralph Lauren. Ţinuta a avut mâneci tip clopot, un decolteu la spate până în zona posteriorului şi o trenă fluidă cu volănaşe. Lopez şi-a completat rochia cu un voal dramatic, care s-a întins pe şase metri şi care a dat un aer regal întregii ţinute.

Citește și: «Bennifer», nuntă de jumătate de milion de dolari. Imagini nefăcute publice până acum, de la marele eveniment

La rândul său, Ben a purtat o jachetă elegantă albă, pantaloni negri şi un papion clasic. Toţi invitaţii au fost instruiţi să se îmbrace în alb, iar tematica aleasă de către J. Lo pentru nunta ei a fost „Vechiul Hollywood”. Oaspeţii au fost întâmpinaţi cu postere ale unor filme americane vechi şi decoruri hollywoodiene vintage. Cei doi miri au scos din buzunar jumătate de milion de dolari pentru această nuntă, unele surse susţinând că au cheltuit chiar mai mult.

Află și: J.Lo şi Ben Affleck fac încă o nuntă

Interesant și: Ben Affleck, terorizat în luna de miere, la Paris

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

andreea mantea
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
horoscop jpg
tina turner jpg
cub gabi bădălău png
Schengen FOTO Shutterstock
dorin cioaba 2 jpg
cub Daniel Onoriu png
image
image
image
image
image
image
tina turner jpg
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png
loredana groza si sotul 7 webp