O familie de miliardari oferă o recompensă ridicolă pentru moștenitoarea răpită!

5 septembrie 2022 14:42   Internațional
Ultima actualizare:

Eliza Fletcher, 34 de ani, o educatoare de grădiniță, care provine dintr-o familie înstărită de miliardari, a fost răpită de pe stradă, în Memphis, la finalul săptămânii trecute.

Șansa acesteia, deși nu a fost încă găsită, e faptul că autoritățile au demarat în forță ancheta, având deja o persoană suspectă reținută și probe importante la dosar.

Familia a decis să „rupă” din miliardele din conturi suma de 50.000 de dolari, drept recompensă pentru orice informații pot duce la găsitea victimei.

Citește și: Țiriac jr. vânează escroci! Dă o casă pentru prinderea hoților: „Scam de 5 milioane de euro”

Este, totodată, posibil ca aceasta să fie o strategie pentru a lăsa răpitorii să revendice alte pretenții, suma de câteva zeci de mii de dolari fiind doar un punct de pornire.

Totuși, Poliția a reușit să rețină o persoană suspectă. Eliza Fletcher a fost răpită atunci când făcea jogging. Un SUV de culoare neagră a oprit, în apropiere, și un bărbat a coborât.

Suspectul principal a fost reținut de polițiști

Acesta s-a îndreptat în grabă spre victimă, a bruscat-o și a tras-o în mașina de teren. Apoi, vehiculul a rămas pe loc, preț de câteva minute. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere, din zonă.

Astfel, Poliția din Memphis a anunțat public faptul că mașina a fost identificată, într-o parcare aflată apropierea casei unui anume Cleotha Abston, 38 de ani.

Nu rata nici: Cum s-a luat la trântă Țiriac jr. cu hoțul care i-a intrat în casă

Acesta a fost reținut. Anchetatorii ar fi descoperit telefonul distrus al victimei și o pereche de încălțari, lângă dispozitiv, pe care a fost identificat ADN-ul lui Abston, conform criminaliștilor implicați în caz.

Conform CNN, Abston a refuzat să ofere detalii, deși probelor incriminatorii li se adaugă și o localizare precisă a telefonului său mobil, în perimetrul locului și în ziua când Eliza Fletcher a fost răpită.

Cine a fost bunicul victimei

Bunicul Elizei Fletcher a fost Joseph „Joe” Orgill al treilea. Acesta a coordonat o companie cu o cifră de afaceri de 3.3 miliarde de dolari. Joseph, care a decedat în 2018, era un filantrop, fiind foarte apreciat în Memphis pentru donațiile sale generoase.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe