Podcastul lui Meghan Markle, desființat de critici: «E plin de banalități și clișee»

24 august 2022 13:07   Internațional

Meghan Markle a dezbătut în cadrul unui podcast problemele cu care s-a confruntat după ce a devenit soția prințului Harry. Podcastul a fost, ulterior, bombardat de păreri negative, mulți oameni considerând că este de-a dreptul absurd sau „doar un alt mod în care ducesa să poată vorbi despre ea”.

Ducesa de Sussex a postat primul episod din așteptatul său podcast, sub forma unei discuții cu prietena sa, jucătoarea de tenis Serena Williams. Podcastul a fost întâmpinat de păreri negative de la un număr mare de oameni.

Citește și: Meghan Markle nu mai tace! Un nou atac la adresa Casei Regale 

De exemplu, Celia Walden de la Telegraph consideră că a fost „un interviu cu o figură sporitvă, inspirațională doar pe foaie” și că Meghan de fapt „se intervieva singură” . De asemenea consideră că ducesa este genul de persoană care „înlocuiește toate anecdotele controversate cu altele care îi aparțin - doar că ale ei sunt mai lungi și mai controversate.”

Podcastul lui Meghan Markle, privit cu scepticism de publicațiile din Marea Britanie 

O altă reacție înțepătoare vine din partea lui Steerpike, cronicar pentru The Spectator, care spune „e greu de crezut că a fost nevoie de 28 de oameni, inclusiv 8 producători executivi, pentru a face episodul – plus Meghan.” De asemenea, a adăugat că entuziaștii tenisului care voiau să o audă pe Williams „s-ar putea să fie puțin dezamăgiți” pentru că „e de fapt vorba doar despre Meghan.”

James Marriot de la The Times a descris podcastul ca fiind „o paradă de banalități, absurdități și auto-laudă de mediocrități californiene, dar cu o coloană sonoră plăcută.” 

Vezi și: Piers Morgan o atacă dur pe Meghan Markle. Cum o descrie pe ducesa de Sussex

Pentru The Independent, Clémence Michallon subliniează cum podcastul a făcut să fie clar faptul că Meghan „a luat decizia corectă când a dat bir cu fugiții” din cadrul Casei Regală a Marii Britanii. 

Episodul a mai primit recenzii negative și de la Hilary Rose, de la The Times care l-a descris ca fiind „pură bombăneală narcisistă”.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Mai multe