Povestea care a împărțit lumea în două! Sunt frați vitregi, însă se iubesc și au doi copii împreună

21 iunie 2023 18:59   Internațional

Ana și Daniel Parra sunt doi tineri din Barcelona, care trăiesc o poveste diferită de cele din zilele noastre. Poartă același nume de familie pentru că sunt frați de tată, însă intenționează să se căsătorească, mai ales că au deveni părinții a doi copii.

Ana și Daniel au avut parte de o poveste desprinsă parcă din filme, căci viața i-a adus în același loc atunci când se așteptatu mai puțin. Ana a fost părăsită de tată și lăsată în grija mamei sale, în timp ce părintele său și-a refăcut viața lângă o altă femeie.

„Mama mi-a spus că tatăl meu ne-a părăsit pentru a-și face o familie cu altcineva cu care avea și un copil”, povestea Ana Parra, potrivit Daily Mail

Povestea celor doi frați de tată a ajuns virală

La mai bine de 20 de ani de când tatăl ei a lăsat-o în grija mamei sale, Ana Parra a simțit nevoie să își caute fratele vitreg prin intermediul rețelelor de socializare. La scurt timp după ce l-a găsit pe Daniel pe Facebook, sentimentele lor au început să devină din ce în ce mai puternice.

Cum a decurs prima întâlnire dintre Ana și Daniel Parra

Deși le-a fost greu să accepte faptul că sunt frați, dorința lor de a rupe acest taboo a fost mult mai puternică, ajungând să devină părinții a doi copii și să își dorească să se căsătorească.

„Nu am vrut să recunoaștem, eram furioși. Ne-a fost greu să acceptăm și să spargem acest taboo. Suntem frați, chiar dacă nu ne simțim așa”, a mai spus Ana, pentru sursa amintită.

Aceeași sursă amintită mai relatează faptul că cei doi, la scurt timp după ce s-au cunoscut și s-au îndrăgostit unul de celălalt, prima lor interacțiune romantică a avut loc în cadrul unei petreceri.

„Acel sărut a fost o rupere a tuturor barierelor. A fost granița dintre înainte și după, a fost o trezire la realitate. Imaginează-ți că placi o fată și, dintr-un motiv ce ține de moralitate, îți e interzis să fii cu ea. E un lucru greu pe care să-l gestionezi”, a spus și Daniel.

„Au fost persoane care ne-au spus că o să ardem în

În urmă cu mai mulți ani, Ana și Daniel au decis să devină un cuplu în adevăratul sens al cuvântului și să se comporte ca atare, astfel că o vacanță în Londra le-a oferit acest prilej.

Acum câteva luni recunoșteau în fața unei lumi întregi că se iubesc, apărând în cadrul unei emisiuni televizate din Spania, care a fost interesată de povestea lor.

În ciuda părerilor oamenilor care i-au criticat „Au fost persoane care ne-au spus că o să ardem în Iad!”, cei doi fac tot posibilul pentru a se căsători. Deși incestul consensual între doi adulți nu este pedepsit în Spania, Codul Civil spaniol interzice căsătoria între rude directe.

Mai multe