#Casa Regală a Marii Britanii

Prințul William și Harry au un frate și o soră vitregă! Au fost surprinși la înmormântarea reginei

20 septembrie 2022 17:06   Internațional

Funeraliile reginei Elisabeta a II-a au strâns în același loc sute de personalități din întreaga lume. Printre VIP-uri s-au numărat și două personaje puțin cunoscute, despre care se discută foarte puțin, în spațiul public, fratele și sora vitregă a prinților William și Harry.

Cei doi sunt Laura Lopes, 44 de ani, și Tom Parker Bowles, 47 de ani, care au și participat, discret, la funeraliile reginei Elisabeta a II-a. Laura și Tom sunt copiii Camillei, regina consoartă.

Cei doi sunt copiii Camillei Parker Bowles, regina consoartă

Înainte de a deveni soția lui Charles, actual rege al Regatului Unit, în 2005, Camilla a fost măritată, între 1973 și 1995, cu Andrew Parker Bowles. Cei doi sunt părinții Laurei și ai lui Tom.

Dacă Tom Parker Bowles este cunoscut în Marea Britanie din diverse show-uri culinare, el fiind critic culinar, sora sa duce o viață foarte discretă, departe de lumea mondenă.

Vezi și: Scandalos! Justin Trudeau a cântat și a petrecut la Londra, înainte de înmormântarea reginei Elisabeta

Laura poartă numele de familie al soțului ei, Harry Lopes, alături de care a pornit în viață, în 2006. A studiat istoria artei la Oxford și a pus bazele unei galerii de artă, în Londra.

Între frații Parker Bowles și prinții William și Harry există o strânsă relație de prieteni, chiar dacă nu sunt frați de sânge. Copiii regelui Charles al III-lea și ai prințesei Diana au dat curs invitației la nunta Laurei.

Citește și: Legătura senzațională dintre un cunoscut manelist român și organizatorul funeraliilor reginei Elisabeta a II-a!

Fiica Laurei, Eliza, a fost, de altfel, domnișoară de onoare la nunta lui William și a lui Kate. Sora vitregă a celor doi prinți a dat naștere, în 2009, gemenilor Gus și Louis. Soțul ei este fiul unui aristocrat britanic, cei doi urmând să moștenească o serie de proprietăți luxoase.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Mai multe