Regina Elisabeta a II-a împlinește 96 de ani! Cea mai recentă fotografie a suveranei, una care stârnește îngrijorare

21 aprilie 2022 7:05   Internațional
Ultima actualizare:

Regina Elisabeta a II-a împlinește 96 de ani pe 21 aprilie. Iată cum va petrece suverana și cine îi va fi alături. În ultima perioadă, suverana a acuazat stări de slăbiciune și a avut probleme de mobilitare, așadar activitățile solcitante sunt complet excluse din program!

Majestatea Sa a sosit joi, 21 aprilie, la moșia ei Sandrigham într-o călătorie emoționantă înapoi la Wood Farm, cabana în care iubitul ei soț și-a petrecut o mare parte din timp după ce s-a retras din viața regală în 2017. Cuplul regal a fost apoi readus împreună din cauza pandemiei de coronavirus, trăind într-o bulă specială cu personalul de  la Castelul Windsor,  până la moartea ducelui de Edinburgh, la vârsta de 99 de ani, în aprilie anul trecut.

Regina împlinește 96 de ani și va sărbători în weekend, alături de familie, conform The Mirror. Majestății Sale i s-ar putea alătura Ducele și Ducesa de Cambridge și cei trei copii ai lor, dar prințul Charles și ducesa de Cornwall vor rămâne la reședința din Scoția, Birkhall.

Citește și: Surpriza Prințului Harry pentru Regina Elisabeta a II-a 

Angajaților li s-a spus că regina ar putea primi „un număr mic de oaspeți” în weekend, care i se vor alătura pentru ceai și prăjitură, ca parte a unei sărbători modeste. „Regina se simte ca acasă la Wood Farm și aproape de iubitul ei soț. Este minunat că a putut călători pentru a se bucura de puțină relaxare", a declarat un apropiat al Casei Regale.

Regina Elisabeta a II-a, din ce în ce mai slăbită

Cu ocazia zilei de naștere a suveranei, organizatorii Spectacolului Regal de Cai de la Windosor au făcut publică o fotografie în care regina, vizibil slăbită, apare încadrată de două exemplare superbe de cal. 

Fotografia a fost făcută luna trecută pe terenul Castelului Windsor de Henry Dallal, căruia i-a fost însărcinat un portret oficial pentru a marca împlinirea a 96 de ani de către suverana. În stânga reginei se află calul Bybeck Nightingale, iar în dreapta ei se află Bybeck Katie. 

Vezi și: Regina Elisabeta a II-a din ce în ce mai slăbită 

În perioadă de timp, Regina Elisabeta a II-a a acuzat o stare generală slăbită și s-a confruntat cu probleme de mobilitate. Pentru prima dată în 70 de ani nu a participat la slujba de Paște alături de ceilalți membrii ai familiei și a ales să asculte ceremonia religioasă în intimitatea unei capele din interiorul Castelului Windsor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe