Sfârșit tragic pentru un român. A murit în Belgia, după ce a fost aruncat într-un canal, legat de mâini și de picioare

6 august 2024 9:31   Internațional

Sfârșit tragic pentru un român în Belgia. Bărbatul a fost găsit în viață într-un canal din Bruxelles, legat de mâini și picioare, în luna aprilie, însă, s-a stins din viață la spital, cel mai probabil din cauza rănilor. Luni, 5 august, poliția belgiană a lansat un apel la martori pentru identificarea acestuia. Anchetatorii cred că victima ar putea fi un român, Răzvan Sebastian Marinică.

Poliția belgiană solicită ajutorul publicului pentru a rezolva un caz tulburător în care un bărbat a murit, după ce a fost imobilizat și aruncat într-un canal din Bruxelles, Belgia. Anchetatorii cred că victima ar putea fi un român, Răzvan Sebastian Marinică, conform unui comunicat publicat pe site-ul Poliției Federale.

Legat de mâini și de picioare cu frânghii galbene și un lacăt

Victima a fost descoperită în viață pe 9 aprilie 2024, în jurul orei 9.00, în canalul de lângă Piața Jules de Trooz, legat de mâini și de picioare, dar a decedat ulterior la spital, cel mai probabil din cauza rănilor. 

„Un bărbat a fost găsit în viață în canalul de lângă Piața Jules de Trooz din Bruxelles pe 9 aprilie 2024 în jurul orei 9.00. Mâinile și picioarele victimei erau legate cu frânghii galbene și un lacăt. A murit după ce a ajuns la spital”, susțin polițiștii, care au făcut acum publice informațiile la solicitarea Parchetului din Bruxelles.  

Identitatea bărbatului nu este complet confirmată, dar poliția suspectează că ar putea fi vorba de Răzvan Sebastian Marinică, un cetățean român. Bărbatul, care avea o înălțime de 1.83 de metri, constituție normală și păr lung șaten, purta, în momentul descoperirii, pantaloni din denim albastru deschis, o jachetă albastră cu alb și adidași cu albastru, portocaliu și alb. 

Cei care îl recunosc sunt rugați să ia legătura cu poliția prin e-mail la avisderecherche@police.belgium.eu sau la numărul de telefon gratuit 0800/30.300. De asemenea, anchetatorii îi roagă pe cei care dețin detalii referitoare la împrejurările în care s-a produs tragedia să îi contacteze pe oamenii legii prin intermediul acestor canale.

Mai multe