Un bărbat a ajuns în fața instanței după ce s-a mutat cu amanta pe aceeași stradă cu fosta soție! Ce au decis judecătorii

23 mai 2024 17:18   Internațional

Un bărbat din Italia a fost dat în judecată de fosta sa soție deoarece, după despărțire, s-a mutat pe aceeași stradă, împreună cu femeia pentru care și-a părăsit soția. Aceasta a decis să îl cheme pe bărbat în judecată, iar avocata ei a solicitat daune morale, motivând că gestul bărbatului a provocat depresie clientei ei.

Un caz neobișnuit a ajuns în instanță în Italia, după ce o femeie și-a dat în judecată fostul soț, după ce acesta s-a mutat, alături de femeia pentru care a părăsit-o, pe aceeași stradă. Cei doi soți din Santarcangelo (provincia italiană Rimini), au fost căsătoriți vreme de aproximativ 40 de ani, atunci când bărbatul a luat decizia bruscă de a-și părăsi soția pentru amanta sa.

Mai mult decât atât, noul cuplu a decis să se mute chiar pe aceeași stradă, la numai câteva sute de metri de locuința fostei soții. În acea clipă, femeia în vârstă de 59 de ani a decis să își dea în judecată fostul soț și chiar a reușit și să obțină daune morale din partea acestuia.

Aceasta a spus că nu numai că a intrat într-o depresie puternică din cauza celor întâmplate, dar bărbatul nici nu i-a plătit pensia de întreținere stabilită la divorț.

A obținut daune morale de la fostul soț

Avocata soției a explicat că acesta nu este singurul caz în care se acordă daune morale, după o separare.

„Nu este primul caz de separare în care se acordă daune morale. Dar aceasta este unic, având în vedere că bărbatul s-a mutat cu noua parteneră chiar lângă fosta soție”, a spus avocata Elena Guidi, potrivit Digi 24.

De asemenea, avocata a mai spus că femeia a apelat la ea în urmă cu un an, după ce „fostul soț, un bărbat de 61 de ani, a părăsit-o pentru altcineva, a încetat să-i mai plătească indemnizația de întreținere convenită și apoi a plecat să locuiască cu noua parteneră la doar câteva sute de metri de locul unde a stat cu fosta soție o viață.”

Mai multe