Apartamentul lui Becali, vândut de ANAF. Suma surprinzătoare plătită pentru locuința impresarului

6 aprilie 2023 7:40   Național
Ultima actualizare:

ANAF a vândut la licitație apartamentul lui Ioan Becali cu 1,84 milioane lei. Licitația pentru locuința impresarului de fotbal din Calea Floreasca (București) a pornit de la 975.942 lei.

 Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a vândut, ieri, prin Serviciul executări Silite Cazuri Speciale Regional București (SESCSR) un apartament scos la licitație care se pare că aparține lui Ioan Becali, scrie Mediafax. 

Imobilul s-a vândut încă de la prima licitație.

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) scoate la licitație un bun imobil sechestrat, pentru recuperarea prin procedura de executare silită a debitelor stabilite prin hotărâri judecătorești, în „Dosarul Transferurilor. Prețul de pornire al licitației este de 975.942 de lei, fără TVA”, a informat ANAF acum câteva săptămâni.

Locuința impresarului de fotbal vândută de ANAF are cinci camere

Locuința impresarului român de fotbal se află pe Calea Floreasca (nr. 91-97), din Capitală, și are cinci camere și dependințe. Apartamentul are suprafața totală de 118 m.p, potrivit documentației cadastrale, și se află la etajul 1 al unui bloc cu regim de înălțime P+4E, construit în anul 1990.

Cartierul Floreasca se află într-o zonă bună a Capitalei, la aproximativ 3 km de centrul orașului. Zona este rezidențială și are în proximitate puncte de interes precum Parcul Floreasca, Grădina Jean Monnet, Stadionul Dinamo sau Spitalul Clinic de Urgență Floreasca.

Cu cât s-a vândut apartamentul lui Ioan Becali

Prețul de evaluare a fost de 975.942 lei. Însă, apartamentul a fost adjudecat la un preț uluitor, de 1.842.885 lei.

Licitația publică a fost organizată în data de 05.04.2023, ora 14.00, în București, str. Lucrețiu Pătrășcanu nr. 10, Corp B, et. 2, sector 3.

Apartamentul are legătură cu „Dosarul Transferurilor”

Ioan Becali a fost executat silit ca urmare a sentinței din Dosarul Transferurilor, în care a primit 6 ani și 4 luni de închisoare.

Condamnat pe 4 martie 2014, el a ieșit de la Penitenciarul Jilava pe 2 mai 2018.

Mai multe