Ce spune o studentă din Cuba despre viața în România? „E ceva ce am văzut pentru prima dată”

18 iulie 2024 7:19   Național

O studentă din Cuba stabilită în țara noastră a devenit populară pe TikTok după ce a povestit despre experiența pe care o are în România. Rocio Martinez a spus că prima dată oară când a văzut zăpadă a fost atunci când a venit în țara noastră!

Studenta cubaneză a vorbit despre experiența pe care a avut-o atunci când a venit în România, iar chiar primul șoc de care a avut parte a fost atunci când a ieșit din aeroport! Rocio Martinez a observat imediat că afară este frig, fiind vorba despre luna noiembrie, însă acest lucru a surprins-o. Până la acel moment, pentru tânăra studentă din Cuba, luna noiembrie era una caldă! Iar tot în România a văzut și zăpadă, pentru prima oară.

„A fost ceva frumos, pentru că e ceva ce am văzut pentru prima dată. Dar am crezut că va fi mai frumos atunci. Când am văzut că a început să se topească, am zis că nu îmi place zăpada, nu este pentru mine”, a povestit studenta din Cuba, potrivit informațiilor de la stiridiaspora.ro. Cu toate acestea, tânăra a mărturist că i-a plăcut experiența de la munte, unde era mult mai multă zăpadă decât în oraș.

„E ceva ce am văzut pentru prima dată”

Cu toate acestea, tinerei din Cuba i-a fost greu să se obișnuiască cu frigul. Rocio Martinez a mărturisit că iarna este nevoită să se îmbrace cu mai multe perechi de pantaloni, pentru a nu fi copleșită de frig. Ea a spus că are nevoie de mai multe straturi de haine, pentru a nu resimți frigul.

„Eu în fiecare iarnă mă îmbrac cu nu știu câte perechi de pantaloni și este foarte greu. Eu văd lumea cu câte o pereche de pantaloni și nu înțeleg. „Dar cum? Poți să stai cu o pereche de pantaloni? Eu nu pot.” Trebuie să stau cu multe straturi de haine ca să nu simt frigul. M-a așteptat fratele meu cu o haină mai groasă”, a povestit Rocio Martinez.

Mai multe