Cine este Geanina, tânăra de numai 30 de ani care a murit în cumplitul accident din Sibiu. A postat un mesaj dureros înainte de tragedie

2 septembrie 2023 12:32   Național

O tragedie fără margini a lovit țara noastră. O tânără de doar 30 de ani a murit în urma unui accident teribil petrecut în Sibiu. Totul s-a petrecut joi, iar tânăra, pe numele ei Geanina, se afla în mașina care a intrat în două autobuze staționate. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, impactul a fost unul fatal, iar singurul lucru care s-a mai putut face a fost pronunțarea decesului.

Atât Sibiul, cât și restul țării, a privit cu tristețe cum un accident rutier teribil a luat viața unei tinere în vârstă de numai 30 de ani. Totul s-a petrecut pe Calea Dumbrăvii, chiar în zona Cimitirului Municipal din Sibiu, joi seara, pe la ora 22. Tânăra, pe numele ei Maria Geanina, se afla în mașina care a intrat în 2 autobuze staționate, iar impactul s-a dovedit a fi unul fatal. Deși salvatorii au ajuns rapid la fața locului, Geanina nu a răspuns manevrelor de resuscitare, iar singurul lucru pe care l-au mai putut face autoritățile a fost să pronunțe decesul.

Pe lângă tânără, mai există și alte 2 victime ale acestui accident teribil. Este vorba despre un bărbat în vârstă de doar 23 de ani, care se afla la volanul autoturismului. Șoferul a suferit fracturi la membrele superioare, cât și traumatism facial. Pe lângă acesta, o altă pasageră în autoturism, o tânără în vârstă de doar 25 de ani, a fost și ea rănită. Ea a fost dusă la spital, suferind de un traumatism cranio-cerebral, cât și de un traumatism costal.

Mesajul durerors postat de Geanina

Cu puțin timp înaintede a se lovi de acest sfârșit teribil, Maria Geanina a postat un mesaj dureros pe Internet. „Doamne, fă-mă să înțeleg că planurile tale sunt mai bune că ale mele”, a scris tânăra, iar având în vedere tragedia care a avut loc la doar câteva ore după ce acest mesaj a fost scris, rudele ei sunt și mai îndurerate.

Rudele și prietenii Geaninei sunt copleșiți de durere, iar mesaje de adio au fost postate în număr mare pe Internet.

Mai multe