Criminalul din Grădina Botanică, declarații șocante despre victimele lui: „Îmi pare rău, dar mai puțin”

3 iulie 2023 11:23   Național

Crima din Grădina Botanică a șocat o întreagă țară. Alexandru, un tânăr de doar 17 ani, fiu de polițist și elev la Liceul Militar din Craiova, a ucis-o cu sânge rece pe Meliss, o tânără de doar 14 ani, iar pe iubitul ei, Emi (19 ani) l-a înjunghiat de mai multe ori, acum aflându-se pe patul de spital. Recent, autorul crimei a mărturisit că îi pare rău doar de tânăra ucisă, însă nu în aceeași măsură pentru băiat.

Alexandru, criminalul din Grădina Botanică a mărturisit în fața anchetatorilor faptul că nu-i cunoștea pe cei doi. Mai mult decât atât, el a mărturisit și motivul atacului și ceea ce l-a determinat să o ucidă pe Meliss.

„A spus că-i pare rău pentru fată, la care am rămas puțin blocat, și doamna procuror și eu și zic: și pentru băiat? Da, îmi pare rău și pentru el, dar mai puțin.”, a declarat, șocat, avocatul criminalului, Florin Ciocoiu. 

Criminalul din Craiova, mărturisiri tulburătoare despre fapta sa

Conform surselor Antena 3 CNN, Alexandru a mărturisit în fața anchetatorilor faptul că nu își cunoștea victimele. În momentul în care a trecut pe lângă ei, criminalul s-a uitat insistent la Meliss, astfel că Emi l-a întrebat care este motivul pentru care o privește așa, apoi agresorul l-a înjurat, moment în care Emi i-a dat acestuia o palmă.

În urma acestei scene, autorul crimei s-a îndepărtat de cei doi, și-a pus o mască pe față, a scos maceta din ghiozdan și a început să-i aplice mai multe lovituri în gât, abdomen și picior.

În acel moment, Meliss a început să strige după ajutor moment în care criminalul s-a năpustit asupra ei și i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit, din cauza faptului că fusese martoră la crimă.

După ce și-a dus planul la bun sfârșitul, criminalul – fiu de polițist, a plecat liniștit spre casă, întâlnindu-se cu o patrulă a Poliției Locale. Agenții chiar l-au întrebat unde merge, el răspunzându-le liniștit că s-a plimbat prin Grădina Botanică și se îndrepta către casă.

Mai multe