Fiica lui Corneliu Vadim Tudor s-a înscris într-un partid politic. Care este alegerea făcută

1 octombrie 2023 15:05   Național

Lidia Tudor, una dintre fiicele lui Corneliu Vadim Tudor, intră în politică şi a anunţat o alianţă cu AUR, partidul condus de George Simion. Lidia a plecat în 2019 din Partidul România Mare, fondat de tatăl său şi a încercat apoi să pune bazele Partidului Vadimist Român, însă nu a avut succes, scrie adevărul.ro. 

 Ce a declarat Lidia Vadim Tudor

Tatăl meu ar fi vrut să îi continui crezul politic, asta cu siguranță, și să-i duc mai departe moștenirea morală pe care ne-a lăsat-o tuturor. Am luat destul de târziu această decizie, la opt ani după ce tata a plecat dintre noi. Dar mi-am adus aminte chiar astăzi niște versuri pe care el le-a scris cu puțin timp înainte să moară, în care se întreba ce-i de făcut. Mai avem vreo speranţă", a spus Lidia Vadim Tudor.

Ea şi-a mai exprimat regretul că tatăl său nu a apucat să întrezărească speranţa pentru România, pe care noua generaţie politică se pare că o deţine. „Din păcate, el nu a apucat să îndrezărească această speranță, pentru că a plecat mult prea devreme, mult prea obosit și mult prea sătul de tot ceea ce se întâmpla în politica românească", a punctat fiica fondatorului Partidului România Mare.

Lidia Vadim Tudor este convinsă de alegerea făcută

Lidia Vadim Tudor a mai menţionat că este convinsă că decizia de a se alia politic cu AUR este ghidată şi insuflată de tatăl său. „Așa cum am spus, toate deciziile pe care le-am luat de când el a plecat au fost ghidate de el printr-un fir nevăzut. Și sunt convinsă că și această decizie este de asemenea ghidată sau insuflată de el", a spus Lidia Vadim. 

Prezent în emisiunea de la Antena 3, liderul AUR George Simion a spus încântat: „E binevenită Lidia in echipa noastră”. Întrebat dacă Lidia Vadim Tudor va fi cap de listă în alegerile europarlamentare din partea AUR, el nu a respins ideea, dar a evitat răspunsul.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro

Mai multe