Italia: Sătul de certurile cu iubita sa, un român s-a predat carabinierilor

31 martie 2022 13:17   Național

„Nu o mai suport!” le-a spus românul carabinierilor și i-a lăsat să-l încătușeze. A preferat închisoarea decât compania proaspetei iubite, pe care a cunoscut-o pe internet. 

Povestea românului în vârstă de 49 de ani a început în urmă cu aproximativ un an, când a cunoscut pe internet o româncă rezidentă în orașul italian Pontedera (Toscana). Știind că pe numele său există un mandat de arestare pentru infracțiuni comise în țara natală, bărbatul a ales să plece la iubita virtuală, pentru a scăpa de rigorile legii.

Astfel, după ce au vorbit timp de un an pe internet, bărbatul a decis să plece în Italia. Însă norocul nu i-a surâs prea mult. Din cauza mandatului european de arestare emis pe numele său, românul a fost arestat imediat ce a pus piciorul în Pontedera, unde era așteptat de carabinieri.

În așteptarea extrădării înapoi în România, bărbatul a indicat locuința iubitei sale virtuale, ca locul unde va respecta perioada de arest preventiv la domiciliu.

Nu a mai suportat scandalurile dintre ei

Însă, relația amoroasă dezvoltată online nu s-a dovedit a fi la fel de roz și în viața reală. Cei doi amorezi s-au certat constant, aruncându-și acuzații reciproce.

Ultima „confruntare” a fost atât de dezamăgitoare pentru bărbat, încât acesta a hotărât că este mai bine să se predea autorităților decât să mai conviețuiască sub același acoperiș cu românca din Italia. Astfel, a plecat din apartamentul iubitei sale, știind că va comite o infracțiune.

A mers doar câteva sute de metri până a ajuns în Via Lotti, unde se află sediul carabinierilor din Pontedera. Cum i-a văzut polițiști, Valentin a ales răul mai mic și s-a predat.

„Nu o mai suport!”

„M-am certat din nou cu iubita mea, nu o mai suport! Arestați-mă, vă rog!”, le-ar fi spus acesta polițiștilor, conform Il Tirreno. Așa a ajuuns în arrest, unde și-a petrecut noaptea, iar pe 29 martie, Valentin s-a prezentat în instanță, unde judecătorii au decis să fie pus din nou în arest la domiciliu, în așteptarea procesului stabilit în aproximativ o lună de zile.

În cadrul înfățișării, bărbatul a explicat de ce a preferat închisoarea decât compania femeii: „Sunt liniștit doar când dormim. Întotdeauna ne certăm. Duminică seara a distrus totul, de la dormitor la bucătărie”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Mai multe