Un român a făcut ravagii într-un bar din Italia! I-a provocat la bătaie și pe carabinieri

Ultima actualizare:

Un român băut a transformat un bar din Italia într-un ring de box. A dărâmat mobilierul din local, iar când au venit polițiștii, în loc să se liniștească, s-a dezbrăcat și i-a provocat pe oamenii legii la bătaie. 

carabinieri jpeg

Românul băuse bine înainte să facă scandal în interiorul unui bar din Viale Casiraghi, în Sesto San Giovanni. Supărat din cale afară, din motive doar de el știute, bărbatul în vârstă de 42 de ani  s-a pus pe distrugeri.  

Totul s-a petrecut în seara zilei de 29 ianuarie, mai exact aproape de miezul nopții. Românul abia se mai ținea pe picioare, dar a putut să se „lupte” cu mobilierul din local. A făcut ravagii, iar administratorul barului au cerut ajutorul autorităților.  

S-a dezbrăcat și a sărit să-i bată pe polițiști 

Era în jurul orei 23.30 când un echipaj al postului de poliție din Sesto San Giovani a intervenit în urma mai multor apeluri de urgență. Pe lângă proprietarul localului distrus, la urgență au sunat și unii trecători, speriați de ceea ce vedeau că se petrece în local.

Când polițiștii au ajuns la fața locului, bărbatul de 42 de ani, de naționalitate română, nu s-a liniștit. Din contră! El și-a scos tricoul și i-a provocat pe polițiști să se confrunte fizic cu el. 

Bărbatul recalcitrant a fost oprit de două patrule de carabinieri  

Abia când a sosit cea de-a doua patrulă de poliție, bărbatul a putut fi oprit. Însă, nu înainte de a încerca să-i lovească pe carabinieri. Din fericire, încăierarea s-a încheiat fără a fi cineva rănit.

Bărbatul de 42 de ani a fost transportat apoi la spital din cauza cantității de alcool pe care o consumase. Acesta locuiește în Cinisello Balsamo. Românul este acuzat pentru distrugere în formă agravantă și rezistență la funcționarii publici, dar a primit și o amendă pentru beție în public, conform stiridiaspora.ro. 

Puteți urmări știrile Clcik! și pe Google News

image
image
image
image
image
image
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net