Mesajul Simonei Halep, după decesul primarului din Bușteni, Emanoil Savin: „Un om mereu....”

6 august 2024 7:08   Național

Primarul orașului Bușteni, Emanoil Savin, s-a stins din viață în timpul unui meci de fotbal, duminică, 4 august, în ziua în care își celebra 40 de ani de căsnicie. Decesul acestuia a afectat-o pe Simona Halep, care a transmis condoleanțe familiei prin intermediul unui mesaj emoționant publicat pe rețelele de socializare.

Emanoil Savin, primar al Bușteniului între 2004 și 2016 și care a fost ales în iunie pentru un nou mandat, s-a stins din viață duminică, 4 august, la vârsta de 65 de ani, după ce i s-a făcut rău și s-a prăbușit în timpul unui meci de fotbal, în ziua în care sărbătorea 40 de ani de la căsătorie.

Anunțul trist i-a șocat pe apropiați, care nu se așteptau la o astfel de tragedie, iar printre cei care s-au arătat îndurerați de moartea edilului se numără și Simona Halep. Jucătoarea de tenis a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, însoțit de o imagine în care apare alături de Emanoil Savin.

Simona Halep: „Un om mereu vesel”

„Un om mereu vesel. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei! Rodica, Mădălina și Alexandru, multă putere să aveți!”, a transmis Simona Halep, pe pagina sa personală de Instagram.

Familia sa a transmis că cei care vor să-și ia rămas bun o pot face până miercuri, 7 august, când va avea loc slujba de înmormântare.

„OMUL, Emanoil SAVIN, soțul și tatăl, prietenul care-ți era aproape la bine și la greu, cel care nu precupetea nici un efort pentru a-ți salva viața indiferent de cine erai, cel care iți reda încrederea și speranța în tine atunci când ceva nu mergea bine, cel care întotdeauna unea … nu mai este printre noi!

Pentru a ne putea lua «rămas bun» și a-i aduce un ultim omagiu , trupul neînsuflețit al domnului Emanoil SAVIN va fi depus la Mânăstirea Caraiman, de mâine, 5 August, începând cu orele 13.00 până miercuri, 7 august, ora 12.00, când va avea loc slujba de înmormântare”, este mesajul publicat de familie pe Facebook.

Mai multe