O femeie de 52 de ani a incendiat o Dacia Duster chiar pe străzile Capitalei! Le-ar fi spus anchetatorilor că s-a enervat

11 octombrie 2024 20:35   Național

Un incident bizar a avut loc în Capitală, în Sectorul 6. O femeie în vârstă de 52 de ani ar fi dat foc unei mașini Dacia Duster, deoarece s-a enervat. Autoturismul a fost distrus aproape în totalitate.

Femeia în vârstă de 52 de ani a fost arestată preventiv, după ce polițiștii de la Secția 20 au pus în aplicare un mandat de aducere pe numele ei. Acum, femeia este cercetată într-un dosar penal de distrugere, după ce a incendiat o mașină în Sectorul 6 al Capitalei.

Autoritățile au ajuns la concluzia că focul a fost pus cu intenție, iar în cursul zilei de vineri, magistrații au decis ca femeia să rămână în spatele gratiilor pentru următoarele 30 de zile.

Focul a afectat și o mașină din apropiere

Totul s-a petrecut în Sectorul 6, iar polițiștii, cât și pompierii, au ajuns rapid la fața locului. Din păcate, se pare că autoturismul a fost distrus aproape în totalitate, iar o mașină care se afla în apropiere a fost, de asemenea, afectată.

„În fapt, la data de 3 octombrie 2024, poliţişti din cadrul subunităţii au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe o stradă din Sectorul 6, un autoturism ar fi luat foc. La faţa locului s-au deplasat cu operativitate atât poliţişti din cadrul subunităţii, cât şi echipaje de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă care au acţionat pentru stingerea incendiului. Menţionăm faptul că autoturismul în cauză a fost distrus aproape în totalitate, fiind afectat, totodată, un autoturism care se afla în proximitate”, a informat Poliția Capitalei.

Femeia ar fi spus că s-a enervat

Se pare că victima femeii de 52 de ani a fost o Dacia Duster, care a și fost distrusă aproape în totalitate. Surse judiciare au precizat că femeia le-ar fi spus ancetatorilor că a dat foc mașinii deoarece s-ar fi enervat.

Ea se află acum în arest preventiv pentru următoarele 30 de zile, fiind cercetată într-un dosar penal, pentru distrugere.

Mai multe