Relația unei zodii „scârțâie” la jumătatea lunii octombrie 2024. Cum arată horoscopul dragostei în săptămâna 14-20 octombrie

Jupter deja se află în retrograd în zodia Gemeni, iar atunci când vine vorba despre viața amoroasă a zodiilor, această perioadă poate fi una a schimbărilor profunde. Din nefericire pentru unii nativi, aceste schimbări pot să nu fie tocmai pozitive, iar relația lor poate ajunge la sfârșit.

zodii horoscop jpg

Pentru unele zodii, Jupiter retrograd va aduce un nou suflu în relația lor, care aproape că va renaște din cenușă. Însă, la polul opus, unii nativi pot decide să pornească pe căi diferite, după o perioadă mai lungă în care relația „scârțâia”.

Dragostea va fi un capitol al vieții în care zodiile vor remarca schimbări profunde, în această perioadă, mai ales între 14 și 20 octombrie.

Cum arată horoscopul dragostei în perioada 14-20 octombrie 2024

În timp ce perioada dintre 14 și 20 octombrie va fi una nesperată de bună pentru săgetători, scorpionii pot vărsa lacrimi amare în urma unei despărțiri.

Berbec

Pentru nativii din Berbec, perioada următoare se anunță a fi una a deciziilor importante. Dacă aceste decizii vor duce la o despărțire rapidă, sau dacă vor duce relația lor la nivelul următor, poate depinde de la caz la caz.

Însă, berbecii au vrut de mult timp să ia o decizie anume, pe care acum nu o vor mai amâna.

Taur

Pentru nativii din zodia Taur, perioada dintre 14 și 20 octombrie poate fi una dificilă. Este posibil să se simtă tot mai îndepărtați de partenerul lor de viață, iar dacă unul dintre ei nu va lua măsuri drastice pentru a salva relația, aceasta se va stinge.

Taurii se îndreaptă către o despărțire dureroasă, dar încă mai au timp să își schimbe soarta.

Gemeni

Gemenii își vor prefera prorpia companie în ultima perioadă, mai ales dacă tocmai au încheiat o relație de lungă durată.

Deși astrele le pot pune în față oportunități, acești nativi nu vor fi pregătiți să profite de ele, iar perioada următoare poate fi una plină de melancolie, pentru gemeni.

Rac

Pentru nativii din zodia Rac, perioada dintre 14 și 20 octombrie poate fi una plină de surprize. Este posibil să se întâlnească cu o persoană dragă din trecutul lor, alături de care să reînceapă o veche relație.

Iar, de această dată, racii vor face tot posibilul ca povestea lor de dragoste să nu se mai stingă.

Leu

Nativii din zodia Leu vor încerca să fie mai deschiși cu cei din jurul lor, iar acest lucru se poate traduce și prin începerea unei noi relații.

Leii vor cunoaște o persoană extrem de interesantă, iar dacă sunt atenți la comportamentul lor, aceasta se poate îndrăgosti imediat de ei. Însă, totul depinde de atitudinea pe care acești nativi o vor avea.

Fecioară

Pentru această zodie, perioada următoare va fi una destul de dificilă, în care se pot certa des cu persoana lor iubită. 

Conflictul va fi la ordinea zilei, iar dacă acești nativi nu sunt atenți, există riscul ca întreaga lor relație să fie spulberată din cauza unor cuvinte dure.

Balanță

Contrar numelui acestei zodii, perioada următoare va fi una lipsită de echilibru, atunci când vine vorba despre dragoste.

Balanțele vor încerca să își repare o relație compromisă, însă nici ei și nici partenerul lor nu prea își doresc acest lucru. Conflictul și emoțiile puternice vor domina viața balanțelor, care, în cele din urmă, vor pune punct relației.

Scorpion

Jupiter retrograd împinge toate zodiile către introspecție în această perioadă, iar scorpionii își pot da seama rapid că relația în care se află este sortită eșecului.

Este posibil să fi sacrificat multe pentru persoana iubită, iar acum vor realiza că totul a fost în zadar. Pe scorpioni îi poate aștepta o despărțire dureroasă, plină de lacrimi.

Săgetător

la polul opus, nativii din această zodie sunt plini de noroc, între 14 și 20 octombrie! Ei își pot cunoaște persoana la care au visat de mult timp, iar aceasta va avea sentimente la fel de puternice pentru ei.

Săgetătorii pot începe o relație de vis, parcă desprinsă din filmele de dragoste. Viața acestor nativi se poate schimba complet, în perioada următoare.

Capricorn

Acești nativi își pot da seama că relația lor nu numai că nu merge, dar că nu a mers niciodată. 

Deși au făcut tot posibilul pentru a fi alături de o anumită persoană, cei doi pur și simplu nu sunt compatibili, iar capricornii pot avea acum curajul de a pune punct acestui capitol din viața lor.

Vărsător

Pentru vărsători, perioada următoare va aduce continuitate. Dacă sunt într-o relație fericită, totul va continua să meargă bine, iar la polul opus, dacă se află într-una nefericită, lucrurile nu se vor schimba.

Iar dacă nu au nicio persoană iubită alături, perioada dintre 14 și 20 octombrie nu va schimba acest lucru.

Pești

Peștii vor fi foarte determinați să facă o schimbare majoră în viața lor. Pot să își cumpere o casă, să meargă la sală, sau chiar să găsească un loc de muncă mult mai bine plătit.

Iar încrederea de sine pe care o vor avea poate atrage în viața lor o persoană alături de care peștii vor începe o relație frumoasă. Astrele vor fi de partea peștilor, în perioada următoare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Bulandra (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
femeie ganduri pixabay jpg
tarta caise istock jpg
zodii meteoriti png
zodii meteoriti png
vaccin gripal batrani png
08 10 bulbi lalele (1) jpg
pateu de ficat jpeg
horoscop 3 august webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net