Băutura delicioasă care ne poate ajuta să slăbim mai ușor! Se face în doar câteva minute și are nenumărate avantaje pentru organism

Cu toții ne dorim să scăpăm cât mai ușor de kilogramele în plus, motiv pentru care apelăm la diferite diete care ne promit că ne pot fi de ajutor. Însă, nu doar ce ne punem în farfurie contează, atunci când încercăm să slăbim, dar și ce ne punem în pahare! Iar o băutură simplă și delicioasă ne poate ajuta să ne menținem un fizic de invidiat.

Băutura conține doar morcov și măr
Băutura conține doar morcov și măr

De multe ori atunci când vine vorba despre dietă, cele mai simple soluții sunt și cele mai eficiente. Niciodată nu trebuie să ne complicăm situația, mai ales atunci când natura ne oferă câteva ingrediente banale ce ne pot fi de ajutor. Iar un simplu suc, care conține doar mere și morcovi, poate fi alegerea perfectă, atunci când suntem la dietă!

Această băutură ne va asigura o cantitate suficientă de fibre, care ne vor oferi o senzație de sațietate, care ne va reduce pofta de mâncare. În plus, fibrele ajută și procesul de digestie, așa că această băutură vine cu mai multe avantaje!

Doar două ingrediente sunt necesare

Practic, pentru a pregăti această băutură delicioasă nu ne trebuie decât un morcov, un măr, cât și puțină apă! Odată ce avem aceste ingrediente banale, trebuie să spălăm bine mărul și morcovul, care vor fi tăiate în bucăți cât mai mici. 

Ele trebuie puse apoi la blender, împreună cu un pahar de apă, iar odată ce avem un amestec omogen, băutura ar trebui să fie gata. Dacă ne dorim ca acesta să aibă o consistență mai fină, putem să îl strecurăm înainte de a-l consuma.

Băutura poate preveni constipația

Această băutură atât de simplă vine și cu avantajul că ar putea preveni constipația și poate sprijini tranzitul intestinal, atunci când este consumată în mod regulat!

Cel mai bine ar fi să bem acest suc natural pe sotmacul gol, sau la masa de dimineață, pentru a putea beneficia din plin de efectele pozitive pe care le are. Astfel, în numai câteva minute, vom putea preăgti un suc delicios, natural, care va fi foarte util sănătății noastre.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Bulandra (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 1 pe primul spread dar nu full page Arcaș din cavaleria ușoară dacică Nori de sageti asupra inamicului jpg jpeg
Varza murata FOTO Shutterstock jpg
Compania Posta Romana sediu central foto Posta Romana jpg
kaufland jpg
62405282 jpg
image png
Grota lac Iacob deal foto MI jpeg
card alimente jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net