Bătaie ca în filme pe șantierul noului stadion al Barcelonei. Muncitorii români s-au încăierat cu cei albanezi

Continuă lucrările la stadionul Camp Nou, care nu numai că va fi modernizat și adus la standardele moderne, dar va fi și extins, putând să găzduiască aproximativ 105.000 de oameni. Iar chiar în cursul zilei de astăzi, polițiștii catalani au fost nevoiți să oprească o bătaie ce ar fi izbucnit între muncitorii români și albanezi.

Continuă lucrările la stadionul Camp Nou
Continuă lucrările la stadionul Camp Nou

Bătaia a avut loc chiar la primul etaj al stadionului, iar martorii oculari au spus că tot conflictul ar fi izbucnit între muncitorii români și albanezi. Aceștia au ajuns să muncească pe acest șantier datorită subcontractanților care contribuie la lucrări, muncitori dormind la un hotel din Calella.

Martorii oculari au mai spus că bătaia ar fi avut loc în jurul orei 14:30, iar cei implicați au și fost concediați de pe șantier. Se pare că totul a început după ce un muncitor și-ar fi scuipat unul dintre colegi, iar de aici, undeva în jur de 20 - 30 de persoane au început să se bată, folosindu-se de bețe de lemn și de pietre.

Cei răniți au fost duși la spital, iar mai multe surse au spus că grupuri de muncitori s-au acuzat săptămâna trecută de furtul unor materiale.

Un anunț de angajare caută români pentru acest proiect

anunt angajare Camp Nou jpg

Recent, un anunț de angajare al unei companii de recrutare din Londra căuta muncitori din țara noastră, pentru Camp Nou. Salariul promis începe de la 1.800 de euro și poate ajunge la 2.300, pe lună.

„Urgent! ZIDARI şi DULGHERI pentru reconstrucţia stadionului echipei FC Barcelona. Transportul şi cazarea sunt asigurate.

BROTHERS GRUP LIMITED, companie de recrutare din Londra, caută 50 de ZIDARI (zidărie aparentă block work) şi DULGHERI pentru a lucra la reconstructia stadionuui Camp Nou, din Barcelona, Spania (durata proiectului este de 36 luni)”, scria pe Facebook.

Revenirea pe Camp Nou se poate amâna

Până acum, Barcelona spera să poată reveni pe Camp Nou undeva în luna noiembrie, sau în decembrie. Din păcate pentru catalani, se pare că lucrările nu avansează la viteza pe care o doresc liderii clublui, iar revenirea pe Camp Nou se poate amâna până în martie 2025.

Întreg proiectul de modernizare al stadiunului a costat clubul undeva în jur de 1,5 miliarde de dolari, iar odată ce lucrările se vor termina, nu mai puțin de 105.000 de oameni vor putea asista la meciuri pe Camp Nou.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Bulandra (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
camp nou jpeg
orase din romania colaj pixabay jpg
litere freepik jpg
batrana la volan targu jiu captura video jpg
timisoara jpg
inundatii 1970 14 mai jpg
mini orasul fara nume din romania jpg
autostrada karakoram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net