O tânără din Spania a devenit virală pe Internet după ce a încercat țuică românească! „Mai ești în viață?”

4 octombrie 2024 10:04   Național

Produsele din țara noastră devin din ce în ce mai populare și dincolo de hotare, iar o tânără din Spania a devenit virală pe Internet, după ce a postat un videoclip pe rețeaua de socializare TikTok, în care încearcă faimoasa țuică românească.

Țara noastră devine tot mai populară printre turiștii străini, iar acest lucru se observă nu doar prin numărul de vizitatori de dincolo de hotare ce pot fi văzuți de-a lungul destinațiilor de top din România, dar și datorită faptului că tot mai mulți străini sunt fascinați de produsele bucătăriei românești.

Iar o tânără din Spania a devenit virală după ce a postat un videoclip pe TikTok, în care încearcă faimoasa țuică din țara noastră. Este prima dată când tânăra gustă țuică, iar reacția ei a stârnit amuzamentul Internauților, mai ales din țara noastră.

Zeci de mii de oameni au apreciat videoclipul tinerei

Nu mai puțin de 25.000 de oameni au apreciat videoclipul postat de tânără pe TikTok, iar undeva în jur de 1.000 de comentarii au fost scrise sub această postare.

Tânăra a spus că țuica este „foarte bună”, iar Internauții români s-au amuzat pe seama reacției ei. „Nu cred că a băut originalul, din zona Ardealului”, scrie un român. „Mai ești în viață? Să dai un semn”, scrie în un alt comentariu.

Un influencer faimos din Serbia a încercat micii românești

Tânăra din Spania nu este singura situație în care un străin devine viral datorită bucătăriei românești. Balkandad, un influencer din Serbia, a rămas complet surprins de gustul bun al micilor din Piața Obor, în timpul unei vizite în țara noastră.

„Carnea e foarte bună și grasă. Este foarte afumată, datorită cărbunilor folosiți. Combinația cu muștar... este perfectă. Îmi plac atât de mult încât mi-am mai luat încă trei. Asta e cu adevărat o experiență românească. Acum știți, dacă mergeți în România, trebuie să încercați micii românești”, a spus turistul venit din Serbia, tot într-un videoclip postat pe rețeaua de socializare TikTok.

Mai multe