Radu Mazăre, tată pentru a doua oară. Roxana Mihalache, soția sa, a născut la un spital privat din Capitală

18 octombrie 2024 11:36   Național
Ultima actualizare:

Viața devine din ce în ce mai frumoasă pentru Radu Mazăre. Fostul edil al Constanței ar fi devenit tată pentru a doua oară. Roxana Mihalache, soția sa, a adus pe lume un bebeluș sănătos. Care este în prezent starea acestora de sănătate. 

Radu Mazăre și Roxana Mihalache au devenit părinți ieri, 17 octombrie 2024. Aceasta a născut la un spital privat din Capitală, starea ei de sănătate și a bebelușului fiind bună,  conform Cancan.  

Radu Mazăre a devenit, din nou, tătic!

În timpul detenției, Radu Mazăre s-a căsătorit cu mama copilului său. Evenimentul a avut loc în Penitenciarul Rahova, pe data de 10 iulie 2019. Ceremonia a fost restrânsă și discretă, alături de miri fiind puține persoane apropiate. Viața le-a oferit acum cel mai frumos dar: un copil sănătos, pe care l-au așteptat cu tot dragul. 

Așadar, de la sursa citată mai sus aducem la cunoștință faptul că Roxana Mihalache a născut ușor și rapid, și a avut parte de un travaliu rapid. Cât despre bebeluș, se simte bine atât el, cât și mama sa, căci ar fi tratați regește în spitalul privat din București. 

Roxana Mihalache: „Emoțiile sunt mult mai puternice”

Radu Mazăre a fost eliberat din Penitenciarul Jilava, luni, 27 mai 2024, după ce Tribunalul Ilfov i-a aprobat cererea de eliberare condiționată. L-a așteptat soția sa, Roxana Mihalache, care a stat de vorbă cu jurnaliștii și declara faptul că este însărcinată. 

„Știți cum e, cine are copii sau a fost însărcinată, emoțiile sunt mult mai puternice în momentul în care ești însărcinată, decât atunci când nu ești. Asta pot să spun acum. Primind această veste, evident că oricine și orice femeie își dorește să-și crească copilul lângă tată și să fie într-o familie fericită și într-un cămin fericit, complet, mamă și tată”, a mărturisit atunci soția lui Radu Mazăre, în fața penitenciarului Jilava.

De asemenea, femeia a mai dezvăluit atunci și posibilul nume al bebelușului: Aris, cu toate că nu erau siguri dacă este varianta finală. 

„Asta da, (despre faptul că va deveni tată) mă bucur în primul rând pentru soția mea care a fost lângă mine … Pe băiatul meu o să-l cheme Aris”, a mai dezvăluit Radu Mazăre după ce a ieșit din închisoare.

Mai multe