Un american a trăit un adevărat șoc într-o frizerie din București: „Ce naiba?”. Ceea ce i s-a întâmplat l-a lăsat fără cuvinte

6 august 2023 7:51   Național

Un turist american a avut parte de o experiență cu totul atipică într-o frizerie din București. Deși a mers acolo pentru o tunsoare, bărbatul a avut parte de cu totul altceva.

Ce a povestit un american pe TikTok

De curând, un turist din Statele Unite ale Americii a împărtășit experiența sa de la o frizerie din București. Dat fiind că ceea ce a trăit acolo a fost complet surprinzător, imaginile au devenit rapid virale pe platformele de socializare.

„Știi ce mi s-a întâmplat astăzi? A fost o nebunie! Am mers la tuns, totul a fost ok. Ea a început să-mi tundă părul, până când la final, cu un fel de dispozitiv de masaj, a început să facă așa, să-mi facă masaj la cap, ceea ce mi se părea foarte tare”, spune americanul. 

„Dintr-o dată, a început să se mute de pe capul meu pe gâtul meu. Am zis ok, asta e interesant. Ulterior, mi-a pus mâna și pe spate, a început să mă atingă și la un moment dat, frizerița a început să mă atingă pe piept și am zis «Ce naiba? Am venit aici pentru o tunsoare!», apoi am fugit”, a relatat el pe Tik Tok.

Traumatizat, spune el, după experiența de la salonul din București pe care nu a vrut să-l numească, și-a spus povestea pe TikTok, unde o mulțime de internauți l-au auzit.

Altă pățanie a unui turist ajuns în România

Un turist străin ajuns în România a avut parte de o vacanță ruinată. Bărbatul a întâmpinat mai multe neplăceri în vizita la noi în țară, despre care a povestit în mediul online. Turistul a mers la un restaurant din Cluj, iar nota de plată a fost una foarte mare. În orașele mari din Germania, prețurile nu sunt atât de mari, după cum a spus bărbatul.

„M-au surprins mult prețurile. Cum să aveți asemenea prețuri? Am fost într-un restaurant la Cluj și de abia mi-au ajuns banii să plătesc la sfârșit. Așa ceva nici în Frankfurt și Berlin nu vezi, iar Frankfurt e centru financiar european”, a povestit acesta pe rețelele sociale.

Mai multe