Un turist grăbit. A plecat de pe terasă, din Vama Veche, cu tot cu frigiderul!

24 august 2022 14:28   Național
Ultima actualizare:

Fiecare sezon estival e marcat cu peripeții și povești memorabile, operatorii din turism fiind martori involuntari.

Un astfel de incident s-a petrecut, marți, 23 august, chiar la Vama Veche. Un turist de 26 de ani a pus ochii pe un mini-frigider, instalat pe terasa unei pensiuni și s-a „atașat” de el atât de tare, încât au plecat împreună.

Angajata pensiunii care a constatat ceea ce se numește, simplu, furt, și a povestit întâmplarea, în mediul online, după cum arată ct100.ro

Poliția a deschis dosar penal

Incredibil e faptul că terasa, din Vama Veche, era monitorizată cu un sistem de supraveghere video, așa că toată „acțiunea” a fost surprinsă în detaliu. Evident, reclamanții au publicat și clipul.

Atașamentul dintre turist și frigider a durat până când poliția a dat de urma acestora, miercuri, 24 august.

Citește și: Reacția fabuloasă a unui copil nevoiaș, din România, când a văzut prima dată marea

Astfel, la data de 23 august a.c., bărbatul în cauză ar fi sustras, de pe terasa unei pensiuni, un frigider. Bunul sustras a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, a anunțat Poliția, conform sursei citate.

Vreme caniculară, pe Litoral, în următoarele săptămâni

Administrația Națională de Meteorologie a emis o estimare a valorilor termice și a precipitațiilor, valabilă până la data de 4 septembrie 2022.

Astfel, în Dobrogea, implicit și pe litoral, majoritatea zilelor din perioada de referinţă vor fi caracterizate de o vreme călduroasă, local caniculară în vestul regiunii, cu medii ale maximelor de 31...35 de grade, valori mai ponderate (de 28...31 de grade) urmând a se înregistra pe litoral în intervalul 22-26 august.

Aceeaşi abatere pozitivă faţă de norme o vor avea şi minimele nocturne care se vor situa între 18 şi 22 de grade. O posibilă răcorire a vremii este estimată pentru începutul lunii septembrie, dar şi atunci temperaturile vor depăşi mediile multianuale.

Citește și: Canicula revine în România! Sunt așteptate temperaturi de 36 de grade

Regimul pluvimetric se va menţine deficitar în tot intervalul, doar la începutul perioadei şi posibil după data de 1 septembrie urmând a fi averse locale, în general slabe.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Mai multe