UPDATE - Planul Roşu, activat după ce mai multe persoane de la hotel de 5 stele din Olimp ar fi fost intoxicați

15 iulie 2024 16:16   Național
Ultima actualizare:

Autoritățile din Constanța au declanșat Planul Roșu de Intervenție luni seara, după ce mai multe persoane, inclusiv copii, de la un complex hotelier din Olimp au acuzat stări de rău și senzații de sufocare.

Surse Antena 3 CNN spun că oamenii s-ar fi intoxicat din cauza clorului din piscină.

UPDATE: Este vorba despre Hotel Belvedere din Olimp.

Opt copii și 12 adulți sunt evaluați de echipajele SMURD prezente. Trei copii au fost transportați la spital.

UPDATE: ISU Dobrogea a informat că 12 adulți și opt copii sunt în curs de evaluare medicală la fața locului, toți fiind conștienți. Trei copii au fost deja transportați cu ambulanțele la Spitalul Mangalia.

UPDATE: pompierii au precizat că opt copii sunt supuși evaluării medicale de către echipele SMURD, aceștia fiind conștienți, dar agitați.

Știre inițială. Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost alertat că mai multe persoane, inclusiv minori, se plâng de stare de rău, senzații de sufocare și dificultăți în respirație la un complex hotelier din Olimp.

Planul Roșu de Intervenție a fost activat pentru a gestiona eficient situația, iar la fața locului au fost mobilizate două autospeciale de transport pentru victime multiple, un echipaj CBRN, cinci echipaje SMURD și două ambulanțe ale Serviciului Județean.

Știre în curs de actualizare

Mai multe