Vacanța unui român a fost distrusă, după ce a primit un SMS de la compania Wizz Air. Ce a pățit bărbatul

10 septembrie 2023 9:00   Național
Ultima actualizare:

Un român a avut parte de clipe de coșmar pe aeroport. Totul s-a întâmplat după ce a primit un SMS de la compania de zbor Wizz Air. Era anunțat că zborul are o întârziere de o oră. Așadar, acesta nu s-a grăbit către poartă, însă avionul decolase la timp și i s-a ruinat întreaga vacanță, scrie adevărul.ro.

Cum a pierdut un bărbat un zbor Wizz Air

Am întâmpinat, astăzi, o situație și aș vrea să știu ce aș fi putut eu face să o evit. Am avut zbor la o anumită ora. Am primit un SMS cum că zborul este întârziat cu o oră. Așadar, nu m-am grăbit către poartă”, a povestit un bărbat pe un grup de pe Facebook. Pe panoul electronic al aeroportului, cu aproximativ 30 de minute înainte de a merge către poarta de îmbarcare, era menționat numărul porții și mesajul „Zbor întârziat”, completează el. 

Am băut o cafea și cu aproximativ 40 de minute înainte de ora indicată în SMS, m-am dus către poartă. Am ajuns la poartă și pasagerii erau deja îmbarcați, zborul nu mai apărea pe panou, iar ulterior, verificând, am constatat că a decolat mai devreme decât ora menționată în SMS”, a explucat bărbatul.

Călătorul se întreba pe grupul de Facebook dacă ar putea să își ceară banii înapoi, ținând cont că a pierdut vacanța.

Pățania unui român pe aeroportul Otopeni

Un bărbat din Bucureşti care voia să plece cu familia în vacanță cu destinația Stockholm a avut parte de probleme neașteptate pe aeroportul Otopeni, la începutul verii. 

Mai exact bărbatul, care avea bitele pentru toată familia pentru a pleca într-o vacanță la Stockholm, a acuzat compania aeriană că au anunţat anularea zborului prea târziu, context în care şi-a pierdut banii daţi pe cazare, întrucât nu exista opțiunea de rambursare a banilor sau de anulare gratuită a rezervării.

„Pe 1 iunie, am avut biletele cumpărate pentru toată familia, să plecăm în Stockholm. Mi-au dat mail că zborul este anulat cu două ore înainte, la intrare în Aeroportul Otopeni, fără niciun motiv, nici măcar cu o zi înainte. Adică, dacă ar fi întârziat două minute mailul, aș fi văzut pe ecranele de afișare. Zborul era undeva seara, pe la 19:00, cred că la ora 17:00 sau cu aproximație am intrat în aeroport", povestea bărbatul. 

Citește întreg articolul pe adevărul.ro. 

Mai multe