Leacul simplu pentru insomnie. Lidia Fecioru: „Vorbim de o băutură miraculoasă cu...”

7 iulie 2024 11:21   Sănătate

Nu poți să dormi noaptea? Lidia Fecioru a dezvăluit, în emisiunea „Adevăruri ascunse”, difuzată de Antena 3, băutura simplă care te adoarme instant! Ai nevoie de doar două ingrediente pe care le găsești în propria bucătărie și o poți prepara foarte simplu la tine acasă. Este gata în doar câteva minute. Iată de ce ai nevoie.

În emisiunea „Adevăruri ascunse”, difuzată de Antena 3, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit leacul simplu pentru insomnie. Nu ai nevoie decât de două ingrediente pe care le găsești în propria bucătărie. Este vorba despre banane și scorțișoară. Licoarea magică trebuie consumată 30-60 de minute înainte de ora de culcare.

De asemenea, această băutură are mai multe beneficii pentru organism, iar ingredientele au numeroase proprietăți. Leacul simplu se prepară în doar câteva minute.

„În plus, această băutură este foarte bună pentru ...”

„Bem un pahar din această băutură miraculoasă cu o jumătate de oră sau cu o oră înainte de a ne culca. Reglează hormonii feminino-masculini din corp și femeile pot rămâne gravide. Deci face un echilibru hormonal foarte bun. În plus, această băutură este foarte bună pentru sistemul nervos, pentru cei care au insomnii, care au probleme de stres. Vorbim de o băutură miraculoasă cu banană cu scorțișoară, care e și foarte bună pentru că banana și cu scorțișoara la un loc sunt foarte gustoase.

Banana are calciu, magneziu și fosfor. Calciul este pentru mușchi, inclusiv pentru mușchiul inimii, fosforul este pentru ca organismul să-și acumuleze tot ce înseamnă minerale, iar scorțișoara ne ajută pentru tot ce înseamnă circulația periferică.

La un litru de apă se pun două banane, se taie rondele și se adaugă două bețișoare de scorțișoară. Se pun beţişoare de scorţişoară, şi nu condimentul măcinat. Punem întâi la fiert scorțișoara cu apa. Când a început să fiarbă, după cinci minute adăugăm banana. După fierbere, putem mixa această băutură. Putem să adăugăm acolo o lingură de miere, dacă vrem să fie mai dulce”, a explicat Lidia Fecioru, în emisiunea „Adevăruri ascunse”.

Mai multe