Pentru ce să nu îți ceri niciodată scuze! Lidia Fecioru a dezvăluit totul

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a discutat în emisiunea „Adevăruri ascunse” despre aspectele vieții noastre pe care nu trebuie să le justificăm în fața nimănui. Specialista a spus lucrurilor pe nume și a spus că o femeie puternică nu trebuie să găsească scuze pentru ceea ce este de dragul celorlalți.

Pentru ce să nu îți ceri niciodată scuze
Pentru ce să nu îți ceri niciodată scuze

Pentru ce să nu îți ceri niciodată scuze! Lidia Fecioru a dezvăluit totul

Căsătoria

Se începe de la statutul relației. Ești într-o relație? Dar de ce nu ești într-o relație? Când te măriți? Nu ai găsit și tu pe nimeni? Păi dacă îl ai, de ce nu te măriți? Și pentru chestia asta trebuie să-mi cer eu scuze că nu m-am măritat? Sau să începi să găsești scuze că de ce nu te-ai măritat.”, a spus bioenergoterapeutul. 

Copiii

„Al doilea lucru: nu e treaba de nimănui ce faci, dacă faci sau nu faci copii. Nu are nimeni treabă cu viața ta până la urmă, Dar de ce nu faci un copil? Dar când îl faci? V-ați căsătorit deja și de ce nu faceți un copil? Și uite așa e aceeași chestie, este viața fiecăruia. Fiecare face ce vrea el. Nu poți să impui omului. Omul știe când vrea, poate că vrea și nu poate și tu îi atingi cea mai dureroasă parte a lui.Ori poate că vrea unu, dar celălalt nu vrea și este între ciocan și nicovală. Dacă vrem să băgăm pe cineva în nervi și să pierdem prieteni, atunci poți să-i zici chestiile astea de două ori și la revedere mai departe.”, a mai spus specialista.

Carieră

„Niciodată să nu îți ceri scuze pentru cât timp îți de dedici vieții tale profesionale, de carieră. De fapt, acestea sunt subiecte pe care să nu le abordăm cu oamenii, ca să nu fie nevoiți să ne răspundă urât sau deloc.”, a spus Lidia Fecioru.

Mai mult, Lidia mai menționează că rutina de înfrumusețare, sau lipsa acesteia, este un aspect personal pentru care nu ar trebui să oferim sfaturi nedorite. Comentarii de genul "ai putea să te operezi" sau "de ce nu-ți faci ajustări?" sunt nepotrivite, mai ales când vizează o prietenă cu forme mai pline. Întrebări precum "dar tu când ai de gând să slăbești?" reprezintă bullying și sunt dureroase. Poate că persoana respectivă nu dorește să slăbească, poate că încearcă dar nu reușește, sau poate că aceasta este natura corpului său. În plus, nici vestimentația noastră nu trebuie să fie un motiv de scuză. Aceasta într-adevăr poate influența percepția celor din jur. Este adesea spus că prima impresie contează, deși haina nu îl face pe om, ci omul face haina. Astfel, deși prima impresie este adesea bazată pe aspect, este important să ne amintim că valorile și gândirea noastră sunt cele care contează cu adevărat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Decuseara, cântăreț jpg
image
image
image
image
image
image
doliu 4 e1705263902166 0 t jpg
555 (18) jpg
gabriela cristea si tavi clonda colaj facebook jpg
banner costin mărculescu png
oana roman jpg
andrea bocelli jpeg
image png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net