#Exclusiv Click!

Îi merge bine! Jorge circulă prin oraș cu mașina nouă, de 40.000 de euro! „Sunt foarte încântat”

21 august 2024 16:57   Interviurile Click!
Ultima actualizare:

Jorge începe în forță noul sezon al podcastului său, „Vorba lu’ Jorge”.

Pentru că îi merge bine și s-a poziționat frumos cu ceea ce face în această zonă, artistul are succes și primește tot felul de propuneri. Acum circulă prin oraș cu o mașină nouă, al cărui preț se ridică în jurul sumei de 40.000 de euro, pe care și-a colantat numele podcastului pe care îl produce. Click! a aflat direct de la cunoscutul artist și prezentator TV cât de bine i-a mers în această vară și pentru ce se pregătește acum!

Mașină nouă, sezon nou pentru „Vorba lu’ Jorje”. Îți merge bine!

Mașină nouă, sezon nou de “Vorba lu’ Jorge”, da. Acum avem și sponsori oficiali, o firmă producătoare de mașini, am primit noul Torres de la ei, am făcut un parteneriat pentru a promova cât mai bine podcast-ul și sunt foarte încântat.

Te descurci, vin sponsorii...

Doamne ajută, mulțumim, da. Sunt parteneri noi, mă bucur foarte mult, și de cei vechi, dar și de cei noi. Sunt foarte, foarte buni și sunt fericit că “Vorba lu’ Jorge” a ajuns o emblemă între podcasturi.

Primul invitat la podcastul din acest sezon se poate spune?

Nu se poate spune deocamdată primul invitat de la podcast, am tras, am înregistrat, e o surpriză. Pot spune că este prima invitată de la podcast, atâta tot. Mai aproape de lansarea noului sezon, atunci o să anunțăm cine o să fie prima invitată. Se anunță un sezon foarte frumos.

Se anunță un sezon cu audiență maximă la “Vorba lu’ Jorge”...

Audiență, Doamne ajută să fie maximă, să creștem podcastul, să trecem la nivelul următor.

În televiziune cum stai cu propunerile?

În televiziune, deocamdată nu sunt în niciun proiect. Aștept să văd ce se întâmplă. Dacă apare o propunere, de ce nu? Sunt deschis.

Sezonul estival s-a terminat. Ai tras linie! A fost bine la mare la tine?

Sezonul estival s-a terminat cu bine. Suntem în ultimele zile de vară. Un sezon reușit.Mulțumim tuturor turiștilor care au venit la noi. Chiar foarte frumos și au și lăsat frumos în urma lor. Asta e un lucru mai rar întâlnit. Review-uri pozitive avem.

Deci nu regreți că ai investit...

Nu, nu regret că am investit chiar a fost foarte bine, ne-a ajutat și vremea anul ăsta și am învățat multe vara asta.

Dar cum te-ai simțit tu așa, ca oaspete la tine, în apartamentele tale de la mare? Că ați fost și voi acum, zilele trecute!

Eu m-am simțit acasă, nu m-am simțit oaspete. Și Ilinca, fata  noastra cea mare, a fost acum în weekendul ăsta și mi-a zis că s-a simțit ca acasă. Zic, logic, e la noi acasă. M-am simțit relaxat.

Am văzut că îți merge bine cu evenimente, prezinți, ai o toamnă la fel de agitată cum a fost vara asta?

Da, este și chiar astăzi de dimineață vorbeam cu soția că poate prindem și noi o vacanță, dar nu știm când.

Unde vrei să o duci?

Nu știu, oriunde și oriunde. Și la trei etaje mai jos dacă se poate.Și la blocul de lângă, numai să nu facem nimic, să stăm să ne relaxăm. Nu știu, orice, dar să ne luăm o săptămână să ne deconectăm, trebuie să ne deconectăm.

David, începe școala, s-a cam terminat veselia!

David începe școala pe 2 septembrie. Este anul 3, chiar dacă are 7 ani  și jumătate. E la o școală privată internațională.

Cu muzica cum îți merge acum?

Cu muzica am doar concerte, evenimente unde mă duc și cânt, cu band-ul, am 12 oameni în echipă, am niște evenimente destul de frumoase acum, corporate și private, și nunți și tot ce trebuie, prezint la evenimente. Încă mai căutăm câteva piese pe care să le lansez.

Mai multe