Jorge își cântă fericirea! A sărbătorit 11 ani de căsătorie cu frumoasa lui soție! Artistul o alintă într-un fel anume pe Ramona Prodea

#Exclusiv Click!

Jorge (42 de ani) este un bărbat invidiat din mai multe puncte de vedere. Nu este doar talentat și are o familie așa cum și-a dorit  dar are și o soție pe măsură, pe Ramona Prodea, care este din cale afară de frumoasă.

Cei doi se iubesc mult și au aniversat recent 11 ani de căsătorie. Chiar dacă între ei este o diferență de vârstă de 10 ani, soția lui Jorge este la înălțime și arată top, întorcând toate privirile atunci când ajunge undeva. Uneori, când au timp, Jorge și soția se antrenează împreună. Acum, pentru că artistul era prin țară, la evenimente, atunci când au împlinit 11 ani de căsătorie, familia lui Jorge se află câteva zile la mare, pe litoral, și s-a cazat chiar într-unul dintre apartamentele pe care prezentatorul TV le are într-un complex de lux de la Năvodari.

"În brațele tale am găsit pacea, în ochii tăi am găsit adevărul  iar în inima ta am găsit mereu "acasă". 11 ani buni și nebuni și 11 ani de când te cheamă Papagheorghe într-un cuvânt. Draga mea, Rapunzel!", a fost mesajul transmis de artist către soția sa în ziua aniversării căsătoriei lor și așa am aflat și cum își alintă artistul frumoasa soție, spunându-i Rapunzel.

„Am plecat de acasă”

Pentru că nu a fost acasă la ceas aniversar, Jorge a plecat cu familia lui câteva zile pe litoralul românesc pentru a mai sta puțin împreună cu cei dragi și a sărbători cei 11 ani de căsnicie. Programul său încărcat din ultima perioadă nu îi mai permite vacanțe lungi deși tânjește după o escapadă de cuplu împreună cu soția lui.

"Până acum vara asta...București, Frankfurt, Cluj, Antalya, Mamaia Nord-Năvodari, Vălenii de Munte și mai urmează...", își dezvăluia Jorge la jumătatea lunii iulie programul. Acum este la mare, la Năvodari, și azi dimineață a ieșit pe plajă să vadă răsăritul.

"Am împlinit 11 ani de căsnicie dar eu sunt la evenimente în țară. Prezint un festival azi și mâine", ne povestea Jorge acum câteva zile când a lipsit motivat de acasă la aniversarea căsătoriei cu soția sa.

"Nu petrecem împreună. Eu la muncă, soția acasă, cu copiii. Plecăm la mare marți să stăm și noi la noi practic, să mai vedem cum e. Stăm la noi la mare vreo 5 zile. Abia ne-am întors din vacanță. Nu mai avem timp de alta vara asta. Am prins câteva zile libere la noi la apartamentele de la mare și am zis să mergem noi ca să ne bucurăm și noi de investiție. I-am făcut surpriză soției. Am plecat de acasă", ne-a mai povestit Jorje amuzat de situație și de faptul că îi merge din plin pe toate planurile, făcând de altfel ceea ce îl împlinește cel mai mult atunci când este pe scenă.

A scos 600.000 de euro din buzunar

De când a devenit antreprenor și a investit în 5 apartamente pe litoralul românesc pe care le-a dat începând din această vara spre închiriere, Jorge este încrezător în acest proiect căruia i-a dat credit împreună cu soția sa. Artistul a scos din buzunar în jur de 600.000 de euro pentru această afacere și are încredere că în timp și peste ani va obține profit bun.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
fratele Principele Radu, medicul Dan Gabriel Duda, la inmormantarea mamei   Casa Majestatii sale (10) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Gigel Frone
question 2736480 1280 jpg
Dan Capatos și sotia sa,Monica Sursa Instagram
Banner Ana Socaciu
Banner Cezar Ouatu
bruce willis masina profimedia jpg
demi moore fara riduri profimedia jpg
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net