Cu cât a închiriat Jorge apartamentele de la mare în luna iunie! "Să circule banii, pentru că dacă îi ții, îi pierzi!"

#Exclusiv Click!

Cum îi merge lui Jorje (42 de ani) ca antreprenor, de când a investit în 5 apartamente pe litoralul românesc? Nimic mai simplu: ca pe roate! Artistul a început să facă profit frumos încă din luna iunie atunci când a închiriat apartamentele de la mare cu 500 de lei pe noapte.

A scos ceva bani din buzunar atunci când a decis să se "înhame" la asta, însă se pare că totul se mișcă bine, în direcția dorită de artist și de soția lui, Ramona Prodea, care și-au dorit să își asigure astfel un trai liniștit pe viitor.

Am văzut că te-ai îmbogățit mai repede...

Nu m-am îmbogățit peste noapte, muncesc pentru asta. Într-adevăr, da, am făcut niște investiții anul ăsta și așteptăm lumea la mare, la noi la mare e cel mai frumos. Oriunde te-ai duce, tot acasă îți place. Și, la malul mării, da, am investit în niște apartamente la mare, le-am mobilat superb pe malul mării, într-un complex cu infinity pool, cu jacuzzi, cu spa, e foarte frumos. 

Adică vrei să ne iei banii, de fapt. Despre asta este vorba! 
Vreau să vă alegeți o locație frumoasă la malul mării, unde să vă simțiți bine, e aproape, imediat ai dat o fugă și îmi place foarte mult că oamenii vin și asta este fabulos, e minunat.

Cât de scump ești din punctul ăsta de vedere?  Cât de scump e la locație...

Păi, în luna iunie, de exemplu, am avut 500 de lei pe noapte. E un studio cu capacitate de două, patru persoane. Adică pot veni doi părinți cu doi copii. Dar, în luna iulie, am înțeles de la ceilalți vecini, că pentru noi e primul an, undeva la 1.000 de lei pe noapte a fost, anul trecut, sau 1.200, cel mai scump în vârf de vară. Dar asta pentru câteva nopți. În rest, 600-700 la început de iulie, cam așa. E convenabil pentru că avem și bucătării utilate și oamenii își pot găti acolo un mic dejun. Sunt și plajele care sunt foarte frumoase. Și plaja aceea, cum era odată, cu nisip fin și mai scurtă, nu mergi kilometri, ceea ce e un lucru minunat.

Te-ai orientat bine ca să faci bani mulți la sfârșitul verii, nu?

Să circule banii, pentru că dacă îi ții, îi pierzi. Investim și eu și soția mea. Și ăsta ni s-a părut un proiect foarte frumos și un complex foarte frumos. Și, Doamne, ajută să se bucure lumea de vacanță frumoasă.

Cât ai investit? Cam cât ai scos din buzunar?

Am scos, am scos.

Pentru 5 apartamente, nu?  

Da, da, am scos ceva, am scos. Am scos, dar n-are rost să zic..

.Fără credite la bancă, presupun!

Ce mai contează? Proiectul total este undeva la 600.000 de euro, cam așa. Și sperăm că în următorii ani să își crească valoarea. Pentru asta muncim...

Îți plac vacanțele exotice. Ai fost în Dominicană, cu familia, dar o să stai mai mult pe Litoralul românesc anul acesta?

O să stau mai mult. Ne-am gândit dacă să stăm sau nu. Noi ne dorim să vină oamenii să se bucure de acele apartamente. Am mobilat cam cum ne-ar plăcea nouă, să găsim undeva. Noi am mai mers în multe locuri și eu sunt obsedat cu patul, să fie salteaua bună, să poți să dormi liniștit.Că dacă tot mergi în concediu, să te și odihnești. Și să fie un ambient așa cald și să te simți bine.  

Mai joci și fotbal?

Deocamdată nu, m-am operat acum trei luni și jumătate, n-am voie să alerg încă, nici nu vreau să alerg, vreau să fac mai mult musculatură, că dată trecută n-am fost cuminte și am alergat cam repede, am sărit și n-aveam voie și iarăși s-a rupt.

Sală n-ai voie să faci?

Ba da, sală trebuie neapărat să fac, minimum de trei ori pe săptămână fac picioare, doar ca să întăresc musculatura. Probabil, de luna viitoare o să încep să alerg, dar vara asta volei pe plajă, nu, fotbal, la anul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net