#Exclusiv Click!

Jojo, detalii exclusive despre rolul din Clanul și începuturile relației cu Paul Ipate

26 august 2022 18:48   Interviurile Click!
Ultima actualizare:

După un sezon în „Strada Speranţei” la Kanal D, din această toamnă Cătălina Jojo Grama (41 de ani) va interpreta un rol negativ în „Clanul”, serialul de la Pro TV. Click! a stat de vorbă cu actriţa despre Magda, personajul său, despre relaţia cu Paul Ipate şi despre copiii ei care încep şcoala. 

Viaţa uneori se poate schimba de la o oră la alta şi acest lucru Cătălina Jojo Grama l-a simţit pe pielea ei. Pentru că a început anul jucând într-o comedie la Kanal D, „Strada Speranţei” şi acum are parte de un personaj în „Clanul”, proiectul de la Pro TV pe care toată lumea îl aşteaptă cu sufletul la gură, deoarece actriţa va interpreta un rol negativ, Magda, soţia lui Bebe Măcelaru, jucat de George Mihăiţă.

Citește și: Anghel Damian, şi cu Lia, şi cu Theo, pentru serialul „Clanul”: «Echipa e în armonie»

Un rol care va intra în galeria personajelor negative.

Personajul meu este diferit faţă de altele negative, precum cel al Oanei Zăvoranu din „Numai iubirea”. Oana era mai temperamentală, al meu este mai aşezat, mai enigmatic şi mai mafiosso, aşa. Nu am jucat niciodată un astfel de personaj, e prima oară. Dar îmi place să fiu şi rea. Pot să spun că am muncit mult la acest personaj, fiind primul de acest fel.

Nu rata nici: Ei sunt băiatul bun şi băiatul rău din «Clanul»

Va fi Magda, soția lui George Mihăiță

Nu este simplu, este foarte complex, are foarte multe straturi. În primul sezon din „Clanul” veţi vedea doar straturile de deasupra, ea e mult mai complexă. Va avea un traseu uimitor şi atunci a trebuit să fiu atentă cum îl construiesc la început ca să nu dau totul din prima. Ca la o ceapă cu foarte multe straturi cu foarte multe foi, curăţăm treptat şi vedem ce se întâmplă. Nu o veţi vedea pe Cătălina în acest rol, e altceva.

Interesant și: Anghel Damian: «Sunt și părți urâte ale celebrității»

Nu voi avea scene dure deşi ştiu că astea sunt aşteptate de public. Dar Magda o să fie la fel de interesantă şi fără astfel de scene. Magda are replici foarte inteligente”, spune Jojo. Actriţa spune că lucrează cu o echipă bine formată de actori excepţionali şi îi face plăcere.  

Află și: Nuțu Cămătaru, sursă de inspirație pentru serialul „Clanul”! Anghel Damian, dus de Codin Maticiuc în mijlocul lumii interlope

Jojo a muncit din greu vara asta, dar s-a şi distrat alături de familie. Abia s-au întors din vacanţă pentru că pe 5 septembrie Zora şi Achim încep şcoala.

Trebuie să-i pregătesc pe copii, nu mai avem timp de vacanţe. Am fost luaţi prin surprindere anul acesta”. În plus, mai are şi alte proiecte în teatru. Deci adio vacanţă, bun venit muncă! 

«Nu facem nuntă. Nu e genul nostru» 

Jojo şi Paul Ipate formează un cuplu de 9 ani. Dar cum s-au cunoscut cei doi a fost un secret până acum. Jojo ne-a mărturisit că l-a cunoscut pe Paul la filmări: „Până acum nu am spus pentru că nu a fost premiera. Pentru că acum 9 ani am filmat „Nimic despre dragoste”, în regia lui Florin Piersic Jr, s-a lansat la TIFF, a fost la mai multe festivaluri şi sper să vină şi în Bucureşti.

,,Noi acolo ne-am cunoscut, ne-am îndrăgostit şi de atunci am rămas împreună. Dar nu facem nuntă, nu e genul nostru. Ştiu că îşi doresc foarte mulţi treaba asta pentru că societatea aşa e construită şi are tot felul de aşteptări din astea, zic eu programate. Dar mie mi se pare romantic şi aşa. Mi se pare mai romantic că doi oameni să se înţeleagă şi să fie împreună pe bune decât să fii căsătorit şi să nu ai restul”, a mai spus actriţa. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe