#Exclusiv Click!

Monica Anghel, de nerecunoscut, la 51 ani! S-a transformat total pe podium

22 septembrie 2022 15:24   Interviurile Click!
Ultima actualizare:

Incredibil cum poate să arate Monica Anghel, ajunsă, mai nou, manechin din cântăreață. La 51 de ani, artista le dă clasă prin atitudine și siluetă modelelor de la noi. Solista a făcut furori, aseară, pe scena de la Hanul Gabroveni, într-o prezentare organizată de stilistul Alin Gălățescu.

Monica Anghel și-a descoperit o nouă pasiune, modelling-ul. Cântăreața face furori, mai nou, ca model, după ce a slăbit în mod spectaculos. Are o siluetă trasă prin inel și încape în hainele designerilor de la noi, care toți și-o doresc în prezentările lor de modă.

Citește și: Imaginea Monicăi Anghel, folosită pentru a promova picături de slăbit: „Niște hoți ordinari”

Săptămâna trecută, artista debuta ca manechin pentru designerul Cera Mihăilescu. A fost însă, imediat, remarcată de stilistul Alin Gălățescu, care a luat-o și el în altă prezentare, organizată, aseară, la Hanul Gabroveni-Arcub, cu prilejul Zilelor Bucureștiului.

Alături de alte vedete cu ștaif, cântăreața le-a dat clasă tuturor, inclusiv manechinelor de top. A apărut pe podium a sfârșitul prezentării într-o transformare spectaculoasă, a fost practic de nerecunoscut, purtând haine, mai degrabă, bărbătești și o pelerină mov.

Iată și: Monica Anghel, în lacrimi la un eveniment cultural. Ce a emoționat-o pe artistă?

Tot look-ul solistei, cu influențe draconice, a fost completat de o pereche de buze enorme, pe care toate manechinele au trebuit să le poarte în prezentare. Mai puțin Crina Abrudan, care a făcut fițe pe motiv că nu dorește să-și pocească chipul.

Monica Anghel: „E mai greu să cânți ,decât să fii model!”

Artista a fost, însă, cireașa de pe tort a show-ului și a obținut aplauze la scenă deschisă, asta după ce cu greu a fost recunoscută pe scenă.

Vezi și: Drama trăită de fiul Monicăi Anghel. Cu ce s-a confruntat Aviv

Îmi place postura asta nouă de manechin. Trebuie să recunosc că e mai greu la concerte. Mie îmi place, însă, să fiu profesionistă oriunde merg. Am venit devreme, am făcut repetiții, am fost la machiaj. E frumos să fii și model! Contează să ai atitudine, părerea mea!”, a declarat solista, pentru Click!.

Monica Anghel, de nerecunoscut! A slăbit 30 de kilograme!

Cântăreața a trecut printr-o transformare spectaculoasă, în ultima vreme! Solista a reușit să slăbească 30 de kilograme, după ce urmat o dietă drastică. Mulți au crezut, inițial, că și-a operat stomacul, dar nu a fost așa.

Iată și: Detalii dureroase din culisele succesului Monicăi Anghel: „Îmi scoseseră perfuzia...”

Sunt foarte mulțumită de cum arăt acum. Am slăbit cu ajutorul medicului nutriționist. Acest fasting pe mine mă ajută și merge foarte bine. Nu le-aș da un sfat femeilor să slăbească neapărat, dacă se simt bine în pielea lor și grase. Eu mă simt bine așa cum sunt acum!”, a mai declarat vedeta pentru Click!.

Monica Anghel cântărește în prezent 64 de kilograme și nu vrea să se oprească aici.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe