#Exclusiv Click!

Sensy, dezvăluiri surpriză despre viitorul soț!: «Este singura mea relație serioasa»

20 septembrie 2022 19:17   Interviurile Click!
Ultima actualizare:

Sensy a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru nuntă! Cununia civilă va avea loc pe 30 septembrie, atunci când influencerița îl va deconspira, în sfârșit, și pe logodnicul ei. Sensy nu a vrut până acum să facă publică identitatea bărbatului care o va duce la altar.

Influenceriță de succes pe Instagram și fostă concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities!”, Sensy (30 de ani) a fost cerută deja de soție încă de anul trecut, la Cluj. Sensy trăiește o poveste de dragoste alături de logodnicul ei de mai bine de șase ani, însă, până acum influencerița nu a vrut să facă publică identitatea bărbatului care o va lua de nevastă.

Citește și: Mihaela Gurău, influencer de succes, dezvăluiri despre culisele noului reality-show «Mâncare pe care»

Vineri 30 septembrie, este programată cununia civilă, care va fi urmată și de o petrecere pe cinste. Sensy a făcut invitațiile pe sprânceană de această dată. La cununia civilă vor fi doar 150 de invitați, iar la nunta din luna mai a anului viitor, vor veni 350 de persoane.  

Nu rata nici: Mi s-a strâmbat gura de la acidul hialuronic! Aveți grijă cu această modă: „Mi-a țâșnit acidul în partea de sus!”

„Sunt pe ultima sută de metri!”

Nu-mi spune de nuntă că sunt pe ultima sută de metri! Mi-am luat o organizatoare și i-am pasat, totul. Am zis: «ocupă-te tu, că eu mă duc să dorm». O să fie surpriză! Eu nu știu nimic. Nu știu despre decorațiuni, despre baloane, nu știu absolut nimic!

Voi avea aceeași reacție ca și voi: «Wow, ce se întâmplă aici?». E nunta mea dar eu habar nu am! I-am lăsat mână liberă organizatoarei. Cu rochiile mai am, mai e puțin de modificat, să vedem! Nu am avut timp să merg la retuș, dar, nah, promit că până la nuntă, pe 30, sunt gata!" , a mai adăugat Sensy.

Vezi și: Iuliana Beregoi, în costum de baie! Arată ca o zeiță la 18 ani

Sensy, dezvăluiri despre viitorul soț: «Îl cunosc pe soțul meu de 6 ani»

Mirele? Dacă o să veniți la nuntă o să-l vedeți! Pe mine puteți să mă vedeți, o să-l vedeți și pe el, o să vedeți pe toată lumea!”, a declarat Sensy, secretoasă ca de obicei, pentru Click!

Influencerița a dat, totuși, câteva detallii despre viitorul soț misterios. 

"Eu l-am cunoscut printr-o cunoștință comuna. Stăteam pe aceeași stradă, dar nu știam. M-a adus în gașca lui de prieteni. Pot să spun că este singura mea relație serioasa.

Din prima, la noi a fost ceva sănătos. M-a ajutat foarte mult și în cariera mea. Daca nu îmi oferea liniștea aia, nu era ok. Nu îmi face scene de gelozie",  a mai spus Sensy.

Sensy este deja un nume binecunoscut în lumea influencerilor și a bloggerilor de la noi. Frumoasa blondină activează în domeniile lifestyle, fashion, beauty și gastronomie din anul 2016. Sensy a fost concurentă în sezonul 7 al emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzată la Kanal D.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe