Secretele frumuseții Prințesei Diana! Make-up artistul ei a explicat: ,,Ochii albaștri nu ar trebui să poarte fard”

12 martie 2023 10:15   Trucuri de frumusețe
Ultima actualizare:

Prințesa Diana a fost și va rămâne, în continuare, ,,Prințesa Inimilor”, chiar și la aproape 26 de ani ani de la moartea ei. Ea a rămas un exemplu demn de urmat pentru subtilitatea, frumusețea și comportamentul elegant, de care a dat dovadă în timpul vieții ei.

Totuși, stilul vestimentar al Prințesei Diana a fost unul apreciat chiar și de criticii de modă. De asemenea, frumusețea și rafinamentul au contribuit la crearea unei imagini perfecte a Prințesei Diana. Ceea ce nu mulți știu însă este faptul că aceasta și-a dat seama de puterea frumuseții și trăsăturilor ei, astfel că le punea în evidență cu diverse trucuri, iar rutina ei de îngrijirea era una deosebită.

Cum se îngrijea Prințesa Diana. La ce trucuri a apelat de-a lungul vieții sale

Mary Greenwell a fost make-up artistul Prințesei Diana, ani de zile ocupându-se de imaginea ei.

Prințesa Diana și-a dat seama de puterea pe care părul și machiajul le au, iar nimeni nu ar trebui să subestimeze asta”, a declarat acesta, potrivit informațiilor apărute în presă.

Frumusețea Prințesei Diana nu era doar interioară, ci și exterioară. Pielea ei era mereu fină și catifelată, iar pentru acest aspect apela la o rutină de îngrijire specială.

Avea o piele incredibilă, care, sincer, putea avea legătură și cu genele familiei”, mai spunea Mary Greenwell.

Prințesa Diana a știut să valorifice trăsăturile genetice, astfel că niciodată nu uita să se îngrijească, având un ritual zilnic: curățare, tonifiere, hidratare și aplicarea cremelor SPF (cu protecție solară n.r).

Diana era foarte sensibilă când venea vorba de pielea ei”, a mai spus Greenwell.

Prințesa Diana nu adormea niciodată fără să se demachieze

Chiar și în ziua de astăzi, dermatologii avertizează mereu cât de importantă este demachierea și curățarea tenului. Lady Di nu trecea nici peste acest pas, astfel că înainte de a se machia se asigura că are un ten perfect curat, urmând ca mai apoi să se demachieze, înainte de culcare.

Se asigura întotdeauna că se demachiază la sfârșitul zilei și că are întotdeauna fața curată înainte de a se machia”, a adăugat Greenwell.

Somnul calitativ, nelipsit din rutina Prințesei Diana

Somnul este un proces extrem de important nu doar pentru sănătate, ci și pentru rutina de frumusețe. Prințesa Diana știa acest lucru și avea grijă să se odihnească suficient.

Lipsa somnului face ca pielea să pară palidă și obosită, deoarece circulația este afectată.

În plus, este important să dormi bine pentru că privarea de somn provoacă și stres, care poate agrava toate afecțiunile pielii. Concluzie: când ești obosit, nu arăți bine!”, , a explicat medicul estetician Renee Rouleau.

,,Ea a redus consumul de alcool”

Prințesa Diana a redus și consumul de alcool, pentru a se asigura că pielea ei nu va avea de suferit.

Ea a redus consumul de alcool, pentru ca pielea ei să nu aibă de suferit. Dacă fumezi, bei sau faci ceva în exces, îți vei distruge cel mai important bun: pielea ta”, a mai spus Greenwell.

De asemenea, make-up artistul Prințesei Diana a explicat că a îndemnat-o pe aceasta să nu folosească un creion dermatograf cu o culoare asemănătoare cu cea a ochilor ei și să evite, pe cât posibil, fardurile de ochi.

„Ochii albaștri nu ar trebui să poarte un fard sau să fie creionați cu aceeași nuanță, pentru că asta plictisește. Întotdeauna am învățat-o să se asigure atunci când aplica rimelul singură că acoperă și rădăcinile genelor”, a mai spus acesta.

Mai multe