A început finala „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Adela Popescu și Cabral și-au luat, deja, rămas bun

24 noiembrie 2022 20:03   PrimeTime
Ultima actualizare:

Finala emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a început, la Pro TV, finaliștii așteptând cu sufletul la gură voturile fanilor.

Cam asta a fost! Republica Dominicană, mulțumim  frumos! Toate zarurile vor fi în mâinile voastre. Voi veți decide dacă avem regină sau rege”, a spus Cabral, în timp ce Adela Popescu a îndemnat fanii de acasă să fie pregătiți să-și voteze preferatul și să aleagă Regina junglei ori Regele junglei.

Cei trei concurenți care au rămas în finala „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” sunt Anisia Gafton, Sali Levent și Giani Kiriță. Nu doar finaliștii vor fi prezenți, în această seară, ci și foști concurenți, eliminați în edițiile anterioare.

Giani Kiriță este primul concurent cu locul asigurat în finală, întrucât a câștigat prima probă a emisiunii finale. A urmat Anisia Gafton, cei doi luptându-se pentru marele premiu. Câștigătorul va fi stabilit în funcție de votul publicului.

După ce de-a lungul show-ului a apărut, nu doar o dată, goală complet, Bia Khalifa a uimit cu ținuta ei în finala „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Vedeta a ales o rochie neagră de seară care i-a pus în evidență silueta, dar și coafura pe care a ales-o și care a făcut-o greu de recunoscut. „O experiență nouă care se adaugă în portofoliul vieții mele”, a spus Bia Khalifa, în finala „Sunt celebru, scoate-mă de aici”!

Finala „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a debutat cu primul concurs, concurenții rămași în competiție participând la primul joc al serii, cel care decide cine este primul calificat. „O să fac tot ce-mi stă în putere să pot să trec mai departe”, a mărturisit Anisia, înainte de joc.

Este pe final și emoțiile sunt destul de mari, să știți! Doar că eu am un avantaj, îmi place să joc sub presiune... Vreau să câștig întotdeauna locul întâi. Vreau să-mi ating obiectivele cu orice preț”, a zis Giani Kiriță.

Eu aștept să se zică: STOP, câștigătorul este... În acest moment, nu-mi e frică de absolut nimic, dar nu pot să zic că nu am emoții”, a dezvăluit și finalistul Sali Levent.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe