Adevărul despre dependențele lui Marius Elisei. Fosta iubita face lumină în scandal: „Observ că el nu prea s-a schimbat”

16 ianuarie 2024 20:10   PrimeTime

Fosta iubită a lui Marius Elisei spune adevărul despre dependențele bărbatului! Tânăra îi ține partea Oanei Roman și a făcut dezvăluiri uimitoare despre relația pe care a avut-o cu Marius. Se pare că nici după mai bine de 10 ani, Marius nu a renunțat la viciile care i-au pus piedici în căsnicia cu fiica lui Petre Roman. 

Adevărul despre dependențele lui Marius Elisei

Din anul 2009 până în 2013, Marius Elisei a avut o relație cu o tânără domnișoară frumoasă și focoasă, pe nume Florentina Gheorghe. Potrivit spuselor tinerei, cei doi ar fi avut chiar și planuri de căsătorie, numai că lipsa banilor i-a împiedicat să organizeze evenimentul mult visat. 

„Ne-am cunoscut pe un site de socializare, am vorbit o perioadă pentru a ne cunoaște, să vedem dacă avem ceva în comun. După ceva timp, ne-am schimbat numerele de telefon și am decis să ne întâlnim. Mie mi-a plăcut mult de el, a fost primul bărbat din viața mea. Eu aveam 19, el 21. Ne-am întâlnit într-o zonă din București, el a venit cu un trandafir. Eu eram întoarsă cu spatele, el m-a luat și m-a sărutat. Am rămas surprinsă, nu mi se întâmplase așa ceva până atunci. Eram emoționată, a fost dragoste la prima vedere.

El era puțin ciudățel la început, nu voia să fie sunat, a spus că nu îi place să fie foarte agasat. Am încercat să înțeleg. Cred că a fost cea mai lungă relație pentru amândoi. Plângeam foarte des pentru că eu eram foarte emotivă. Mă deranja că nu voia să ne scriem. Nu ne-am mutat împreună, ne mai vizitam însă.

El a vrut să ne despărțim. După un an de zile, timp în care nu am vorbit, el m-a contactat, ne-am împăcat. Apoi ne-am mutat împreună, după opt luni. În cerusem să ne sunăm mai des”, a declarat Florentina Gheorghe, pentru Xtra Night Show.

Fosta iubita face lumină în scandal

Au fost și la un pas de căsătorie, chiar de ziua de naștere a bărbatului, în 2012, însă iată că lipsa banilor și-au spus cuvântul. Tânără reclamă faptul că Marius nu prea trăgea cu casa și că încă de pe atunci a fost stăpânit de vicii grele, precum alcoolul. Nici gelozia nu a fost străină de el.

Da, erau foarte multe seri în care consuma alcool, în special bere. El a băut dintotdeauna. Eu din ce am citit, observ că el nu prea s-a schimbat. Gelos și cu mine a fost. Și nu am avut foarte multe certuri, săptămânală, din cauza banilor. Eu munceam pentru casă, el pentru bani și țigări.”, a dezvăluit fosta iubită a lui Marius Elisei.

Mai multe