Andreea Bălan, scandal mare la „Te cunosc de undeva”. Pe ce vedetă a răbufnit blondina

26 octombrie 2022 5:48   PrimeTime
Ultima actualizare:

Andreea Bălan a avut o reacție dură la filmările emisiunii „Te cunosc de undeva”. În vârstă de 38 de ani, blondina a răbufnit la adresa unui concurent. Se pare că gestul vedetei nu a fost tocmai pe placul producătorilor show-ului de la Antena 1. 

O zi liniștită pe platourile de filmare de la „Te cunosc de undeva” a devenit mult mai condimentată și agitată după ce Andreea Bălan l-a pus la zid pe Johny Romano.

„Puștiul” care a lansat vara asta un hit alături de Connect-R pare că ar avea nevoie de niste ceai de iasomnie, după ultimele incidente.

 „Andreea i-a spus lui Johny așa: «Eu și colegii mei te-am tot păsuit. De acum trebuie să începi și tu să fii serios. Te-ai desincronizat chiar și la cel mai simplu dans. Trebuie să te aduni și să te ridici la nivelul partenerei tale (n.r. Rona Hartner)».

A fost bitchy rău și ne-a uimit pe toți. Una e să jurizezi și alta e să umilești un concurent. Ne gândim serios și avem discuții, să vedem dacă păstrăm momentul sau îl tăiem la montaj”, au dezvăluit surse ale celor de la Cancan.ro.

Andreea Bălan l-ar fi pus la zid pe Johny Romano. Cum se apără blondina

Se pare că producătorii popularului show de la Antena 1 au fost complet nemulțumiți de modul dur în care Andreea Bălan l-a jurizat pe tânărul interpret. Blondinei i s-ar fi atras atenția că exagerează și că a mai avut astfel de reacții în trecut.

„Eu nu jurizez doar dans. Sunt unul dintre cei mai respectați artiști din România și am o ureche foarte bună. Jurizez toată prestația”, ar fi răspuns Andreea Bălan, conform surselor Cancan.

Andreea Bălan n-ar mai repeta experiența America Express

Andreea nu face show doar la Te cunosc de undeva. Vedeta a participat lunile trecute la filmările pentru America Express, unde a participat alături de Andreea Antonescu. Deși a fost încântată de întreaga experiență, Bălanca a dezvăluit că nu vrea să mai plece o perioadă atât de îndelungată de lângă fetițele ei, Ella și Clara.

,,Niciodată nu cred că o să mai stau atât de mult departe de ele. Acum am ales să plec, deoarece am considerat că ele fiind micuțe nu au noțiunea timpului. Ele nu știu ce înseamnă o săptămână sau o lună și pentru copiii foarte mici, timpul trece altfel, se joacă, uită, dar cu cât cresc, cu atât ei știu că mami a plecat o lună, două, trei și mi-am spus că nu o să mai fac.

Pot să fac asta doar acum când sunt mici. Mai târziu nu o să mai fac și nici nu am de ce. Acum am fost în forță și mental și fizic ca să pot să duc o astfel de experiență’’, a declarat Andreea Bălan pentru playtech.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe