#Survivor România

Andreea Tonciu, reacție surprinzătoare la Survivor! A sărit pe Ionuț Popa! VIDEO

31 mai 2022 19:06   PrimeTime
Ultima actualizare:

În marea finală a emisiunii Survivor România, disputată marți, 31 mai, foștii concurenți ai show-ului au venit în Republica Dominicană pentru a-i susține din tribune pe cei trei Supraviețuitori pretendenți ai marelui premiu! Fiecare a avut preferații săi, iar Andreea Tonciu a uimit prin susținerea pe care i-a arătat-o lui Ionuț Popa. Iată ce gest a făcut!

Andreea Tonciu a fost șefa de galerie a lui Ionuț Popa, unul dintre cei trei concurenți finaliști ai emisiunii Survivor România.

Citește și: Câți bani a câștigat Blaze la Survivor România! Ce plan are când ajunge acasă

Andreea Tonciu, reacție neașteptată la Survivor România!

Fosta asistentă TV a fost extrem de vocală în timpul probelor la care a participat Ionuț, de pe margine, scandându-i acestuia numele, alături de multe alte lozinci încurajatoare.

De altfel, vedeta TV și-a exprimat admirația și în mod direct, dezvăluindu-i lui Ionuț Popa că pe el îl dorește câștigător, în pauza dintre jocurile decisive ale finalei.

Citește și: Motivul dureros pentru care Ionuț Popa se luptă să câștige Survivor!

Andreea Tonciu, șefa de galerie a lui Ionuț Popa

Deși au făcut parte din echipe diferite, Ionuț făcând la început parte din echipa „Războinicilor”, iar Andreea din echipa „Faimoșilor”, aceasta pare să fi dezvoltat o simpatie aparte pentru fostul ei „rival”. 

La un moment dat, la finalul unei probe, Andreea i-a uimit pe cei prezenți în tribune cu reacția sa, după ce s-a aruncat din fugă în brațele lui Ionuț Popa, după ce acesta a adus punctul.

Ce va spune soțul Andreei Tonciu?

Pe când se afla încă în competiție, Andreea Tonciu a intrat într-un conflict cu colega ei de la Faimoși, Laura Giurcanu, după ce fosta asistentă TV i-a reproșat acesteia din urmă că ar fi petrecut prea mult timp în compania lui TJ Miles, în timp ce ea avea un iubit care o aștepta acasă.

Citește și: Scandal între Andreea Tonciu și Laura Giurcanu la Survivor, din cauza lui TJ Miles!: «E treaba mea cu cine stau!»

Au existat chiar zvonuri că între cei doi vloggeri s-ar fi aprins o scânteie în Republica Dominicană, având în vedere apropierile dintre ei. 

Andreea declara atunci că dacă soțul ei, Daniel Niculescu, ar fi văzut-o pe ea în acele ipostaze, ar fi avut o reacție pe măsură. Iată însă că acum și ea a făcut un gest neașteptat, sărând în brațele unui alt bărbat!

Foștii concurenți au venit să își susțină favoriții

De multă susținere din partea foștilor concurenți s-a bucurat și Alex Delea, care a reușit să conducă clasamentul primelor jocuri. Deși Ionuț Popa este favoritul caselor de pariuri, până la această oră, se pare că printre foștii lor colegi preferatul este Alex Delea, care i-a avut pe mai mult de jumate dintre aceștia în „galeria” lui.

Pe Elena Chiriac au susținut-o cel mai mult CRBL, Cătălin Zmărăndescu și Roxana Ciuhulescu, care au fost alături de ea și în clipele în care s-a demoralizat și a izbucnit în lacrimi, după ce a pierdut mai multe probe. Ceilalți s-au împărțit între Ionuț și Delea.

Un alt moment emoționant a fost acela în care toți cei trei concurenți s-au îmbrățișat la finalul probelor solicitante.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe