Bia Khalifa, goală pe scena iUmor! Și-a acoperit părțile intime cu niște frunzulițe: „Eu sunt Eva modernă”

12 martie 2023 8:27   PrimeTime
Ultima actualizare:

Bia Khalifa, apariție senzațională pe scena ,,iUmor”, sezonul 14. Tânăra s-a prezentat în calitate de concurent, însă costumația purtată arăta mai mult decât acoperea. Bia Khalifa a decis să se costumeze în costumul Evei, întrucât a venit pregătită să facă umor pe tema experiențelor sale amoroase.

Bia Khalifa s-a prezentat pe scena emisiunii de talente umoristice dezbrăcată și dezinvoltă, având acoperite doar zonele intime cu câte o frunză. Cei prezenți la masa juraților au avut parte de un șoc în momentul în care aceasta și-a făcut debutul, însă blondina a avut grijă să-i facă pe aceștia să râdă și să iasă în evidență, așa cum doar ea știe.

Bia Khalifa, ,,preferata” Deliei, din nou la ,,iUmor”

În momentul în care ,,Eva modernă” – așa cum Bia Khalifa s-a autointitulat a urcat pe scenă, reacția Deliei a fost pe măsura așteptărilor ei. Astfel, jurata de la ,,iUmor” s-a lăsat cucerită de aparițiile impecabile ale Biei Khalifa.

De fiecare dată când vine, vine ca o zână, ca o nimfă, arată impecabil!”, au fost complimentele pe care Bia Khalifa le-a primit din partea artistei.

Bia Khalifa: ,,Așa ne-am născut, așa trebuie să fim cu toții”

,,Așa ne-am născut, așa trebuie să fim cu toții”, susține vehement Bia Khalifa, care s-a mândrit că a avut curajul să își expună trupul în fața juraților și al celor de acasă, acoperite fiindu-i doar zonele intime cu frunze.

S-a autoproclamat ,,Eva modernă”, dispusă să păcătuiască prin prisma existenței sale. De asemenea, nu putem să nu readucem în scenă și momentul în care, într-o altă apariția la ,,iUmor”, tânăra s-a prezentat purtând un costum minuscul din măști chirurgicale, a căror întrebuințare a fost doar pentru a-i acoperi zonele intime.

Eu sunt Eva modernă și uite așa îmi încep păcatele pe ziua de astăzi. (Pe o scară de la 1 la 10), mă consider 666. Păcătuiesc pur și simplu prin existența mea. Eu sunt ispita tuturor. (...) Regula numărul unu: trebuie să arăt bine, nu trebuie să îmi fie cald! Așa ne-am născut, așa trebuie să fim cu toții.”, a spus Bia Khalifa la testimoniale.

Mai multe