Catinca Roman nu se mai ferește! S-a iubit în trecut cu Dan Bittman: „Nici nu se mai pune”

3 iulie 2023 12:02   PrimeTime

Catinca Roman a dezvăluit, în cadrul celui mai recent interviu pe care l-a oferit, faptul că a avut o relație amoroasă cu unul dintre cei mai apreciați artiști români - Dan Bittman. 

Sora Oanei Roman dă dovadă ori de câte ori are ocazia de sinceritate și asumare, motiv pentru care a acceptat provocare de a apărea în emisiunea lui Cătălin Măruță, la rubrica „Sosurile picante”. Descoperă din rândurile de mai jos mărturisirile Catincăi Roman referitoare la „relația pasageră” pe care a avut-o, în trecut, cu Dan Bittman

Catinca Roman, dezvăluiri despre relația cu Dan Bittman 

Cei care urmăresc rubrica „Sosurile picante” știu care sunt regulile: invitații primesc întrebările, cei care nu vor să le citească trebuie să mănânce sosurile iuți, iar cei care răspund, sunt „scăpați”. 

Așadar, la întrebarea: „Cu ce vedetă din România ai avut o relație pasageră și presa nu a aflat”, sora Oanei Roman a fost sinceră și a mărturisit că Dan Bittman a fost bărbatul celebru cu care a avut o relație pasageră în trecut: „Ce se bucură lumea. (râde) Dar acum foarte mult timp. Nici nu se mai pune”.

Dan Bittman, criticat aspru de Catinca Roman 

Ca și relația lor pasageră, episodul în care Catinca Roman l-a taxat dur pe artist s-a petrecut în urmă cu ani de zile, în perioada pandemiei de covid. Dan Bittman nu credea în virusul care răpise atât de multe vieți, astfel că nu a scăpat de critica aspră primită din partea fiicei Mioarei Roman. 

„Mi se pare odios ce face omul acesta, pentru bani. Înțeleg, el e obișnuit cu mulți bani, ba chiar foarte mulți și acum e disperat că sărăcește. Ce să mai vorbim, acum și-a pierdut omul finanțele de la PSD, că pentru ei obișnuia să cânte în campania electorală. De acolo lua el banul gros. Sunt indignată de ce face și am să i-o spun și-n față, când o să mă văd cu el!”, spunea la acea vreme Catinca Roman, potrivit playtech.ro. 

Mai multe